پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۶۳۹۹۷
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶

تصمیم اوپک بازار نفت را تا ۲۰۱۸ قابل پیش‌بینی کرد

مدیرعامل شرکت توتال فرانسه اعلام کرد: تصمیم اوپک برای تمدید کاهش تولید، دست کم تا سال ۲۰۱۸ میلادی بازار نفت را قابل پیش بینی می‌کند.
شعارسال: به گزارش رویترز، پاتریک پویان اعلام کرد: تصمیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای تمدید توافق کاهش تولید به مدت ۹ ماه، حداقل تا سال ۲۰۱۸ میلادی پیش بینی پذیری لازم را به بازار نفت می‌دهد.

وی گفت: این تصمیم اوپک خوب بود، زیرا از ۶ ماه فراتر می رود و سبب می شود همه چیز به نشست بعدی وزیران نفت و انرژی اوپک در نوامبر امسال وابسته باشد.

مدیرعامل توتال پیش بینی کرد که از نیمه دوم سال جاری میلادی، سطح ذخیره سازی نفت در جهان رو به کاهش می گذارد و در این صورت، قیمت نفت متناسب با آن واکنش نشان می‌دهد.

پویان گفت: این تصمیم در کنار پیش بینی تقاضای بالای نفت در تابستان امسال، ما شاهد تغییر در سطح ذخیره سازی خواهیم بود؛ با این حال، تولید نفت آمریکا همچون گذشته، عاملی ناشناخته باقی می‌ماند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 6 خرداد 1396، کدخبر: 670059، www.asriran.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین