شعارسال: هاجر پاکدین، اظهار کرد: در سال 95، هزار و 49 نفر در مراکز سرپایی درمان اعتیاد بهزیستی و 797 نفر از بانوان معتاد در دو کمپ پذیرش شدند .
وی با بیان اینکه خراسان شمالی به نسبت جمعیت خود در زمینه آمار مراجعین بانوان معتاد وضعیت عادی دارد، ادامه داد: البته گرایش به استفاده از مواد مخدر صنعتی در حال افزایش است و از این رو باید اطلاع رسانی بیشتر شود .
پاکدین اضافه کرد: البته بیشتر مراجعین به مراکز بهزیستی به مواد مخدر سنتی اعتیاد دارند و میل به استفاده از مواد مخدر صنعتی، مشکلات ترک اعتیاد و عوارض ناشی از آن را افزایش می دهد که نگران کننده است .
وی تصریح کرد: در مراکز درمان موقت بهزیستی به منظور کاهش آسیب، خدمات درمانی، بسته های بهداشتی و مشاوره ارائه می شود و سال گذشته 204 نفر از این خدمات بهره مند شدند .
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان شمالی، نوع درمان معتاد در مراکز ترک اعتیاد بهزیستی را دو نوع درمان دارویی و غیردارویی ذکر کرد و گفت: در مراکز میان مدت و دائمی، معتاد حدود یک الی سه ماه در کمپ نگهداری می شود و با استفاده از سم زدایی و شیوه دارویی درمان می شود .
پاکدین با بیان اینکه خراسان شمالی در زمینه آمار اعتیاد زنان وضعیت عادی دارد، افزود: در حال حاضر خراسان شمالی صاحب دو کمپ ترک اعتیاد زنان در بجنورد و شیروان است و سال گذشته 63 نفر از زنان در مراکز شبانه بهزیستی پذیرش شدند.
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 3تیر1396، کدخبر: 96040301206: www.isna.ir