پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۲۳۳۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۵
استاندار گیلان با تأکید بر حفظ همدلی و وحدت در گیلان گفت: با وحدت و همدلی شاهد ادامه پیشرفت در گیلان خواهیم بود.

شعارسال: مصطفی سالاری  با اشاره به ظرفیت‌های مختلف گیلان اظهار کرد: تمام توان خود را برای اعتلای گیلان به کار خواهم بست.

وی با تأکید بر حفظ همدلی و وحدت در گیلان گفت: با وحدت و همدلی شاهد ادامه پیشرفت در گیلان خواهیم بود.

استاندار گیلان با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت‌های استان گیلان بیان کرد: تمام تلاش خود را برای توسعه گیلان با همراهی تمامی ظرفیت‌های انسانی، روحانیت معزز، مجمع نمایندگان استان گیلان، نخبگان و دانشگاهیان و همراهی مردم غیور گیلان به کار خواهیم بست.

سالاری در ارتباط با زمان حضور خود در گیلان و برگزاری مراسم معارفه گفت: در این ارتباط منتظر دستور وزیر کشور هستم.

در جلسه امروز هیئت دولت به ریاست رئیس حمهور کشورمان حسن روحانی آقایان بازوند، خدابخش، سالاری، سلیمانی و مقیمی به ترتیب به عنوان استانداران کرمانشاه، آذربایجان شرقی، گیلان، ایلام و تهران از هیئت وزیران رأی اعتماد گرفتند.

سالاری متولد سال 1355 روستای دشت گور شهر شبانکاره از توابع شهرستان دشتستان است که در دولت یازدهم استاندار بوشهر بود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 3مهر1396، کدخبر: 13960702001841: www.gilan.farsnews.com
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین