پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۶۹۵۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۰

موسسه مالی و اعتباری غیرمجازی در کشور وجود ندارد

رئیس بانک مرکزی گفت: در حال حاضر موسسه مالی و اعتباری غیرمجازی در کشور وجود ندارد و اقدامات نهایی در خصوص تعیین تکلیف سپرده گذاران موسسات غیرمجاز در جریان است.

شعارسال: ولی الله سیف رئیس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران، گفت: در حال حاضر موسسه مالی و اعتباری غیرمجازی در کشور وجود ندارد و اقدامات نهایی در خصوص تعیین تکلیف سپرده گذاران موسسات غیرمجاز در جریان است که مراجع قضایی نیز در این حوزه هماهنگی و همکاری خوبی را با بانک مرکزی دارند.

وی افزود: انتظام بخشی به بازار پولی یکی از سیاست هایی است که بانک مرکزی همواره دنبال می کند و امیدواریم در سال ۹۶ بتوانیم شرایط فعالیت های پولی را زیر نظر مستقیم بانک مرکزی فراهم کنیم.

سیف ادامه داد: این موضوع در خصوص بانک های وابسته به نهادهای نظامی و انتظامی نیز مطرح است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 26 مهر 1396، کدخبر: 4117811، www.mehrnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین