پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۶۵۱۴
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۵
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانجات آرد خریداری می‌کنند و این موضوع احتمال ورود آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس را به همراه دارد.

شعار سال: زهرا عبداللهی در خصوص کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردها لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان(که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می‌کنند.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت 50 درصد نانوایی‌ها استانداردهای نمک در نان را رعایت می‌کنند، افزود: نان مهم ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی ها است و به طور متوسط ایرانی ها روزانه 300 تا 310 گرم نان مصرف می کنند که با اجرای 100 درصدی کاهش میزان نمک در نان، می توان روزانه 3 گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.

عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را کاهش دهیم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار 4بهمن 96، کدمطلب:13961104000463، www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین