شعارسال: ایرج امینی فرآوری زیتون در رودبار را غیربهداشتی خواند و اظهار کرد: در فرآوری زیتون بهویژه استحصال روغن زیتون نکات فنی رعایت نمیشود.
وی افزود: برای گرفتن تلخی زیتون باید اقداماتی صورت گیرد و آزمایشگاه تایید کند، اما یک کارگر ساده آب و نمک میزند و به خورد مردم میدهد و نکات بهداشتی به هیچ عنوان رعایت نمیشود.
رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی تامین نیاز باغداران زیتون گیلان درباره روغنگیری زیتون گفت: زیتون را داخل کیسهای میریزند که در داخل آن کود حیوانی، خاک و حتی لنگه کفش هم دیدهمیشود و به این صورت غیربهداشتی به کارخانه روغنکشی میبرند و روغنش گرفتهمیشود.
وی با تاکید بر اینکه باید نکات فنی برداشت در زیتون رعایت شود، خاطرنشان کرد: زیتون باید با دست چیده و روی زیرانداز ریخته و بعد در سبد گذاشته و به کارخانه برده شود.
امینی تصریح کرد: فاصله بردن زیتون به کارخانه و فرآوری آن باید در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود تا کیفیت روغن پایین نیاید.
وی با ابراز تاسف از عدم رعایت بهداشت در فرآوری زیتون، خاطرنشان کرد: به ظاهر همه چیز استاندارد است، اما هیچ نکته بهداشتی و فنی در فرآوری زیتون رودبار رعایت نمیشود.
این مسئول، روغن زیتون، زیتون و کنسروهای زیتون را دچار مشکلات غیربهداشتی دانست و یادآور شد: در کنار جاده زیتون و روغن آن را به فروش میرسانند و بیشتر محصولات زیتون آلوده است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 2بهمن1394، کدخبر: 13941102000145: www.farsnews.com