شعارسال: مریم حضرتی در سمینار مراقبت در منزل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: جهانی شدن سالمندی یکی از مسائل عمده جهان است چرا که دنیا به سمت سالمندی میرود و برای این موضوع بحثهای علمی مختلفی آغاز شده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: در سال ۲۰۵۰ انتظار می رود که افراد صد ساله و بالاتر ۴۰۰ درصد و افراد ۸۵ ساله حدود ۱۵۰ درصد افزایش پیدا خواهند کرد و همچنین برای اولین بار در تاریخ جهان در سال ۲۰۵۰، افراد بالای ۶۵ سال بیشتر از افراد زیر پنج سال خواهد بود.
حضرتی خاطرنشان کرد:سرعت رشد جمعیت برای ما موضوع بسیار مهمتری است. مطالعات نشان میدهد که در فرانسه یکصد سال طول کشید تا جمعیت سالمندی آن دو برابر شود، اما این اتفاق در کره، چین، تایلند، برزیل و ایران خیلی کوتاه ترخواهد بود و ما فقط ۳۰ سال وقت داریم.
وی ادامه داد: زنانه شدن سالمندی موضوع مورد اهمیت دیگری است و سی سال آینده کشور ما دچار سالمندی زنانه می شود و همچنین سال ۲۰۵۰ شاهد تغییر ساختار خانواده ها خواهیم بود.
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری پانا، تاریخ انتشار: 29بهمن1396، کدخبر: 800176: www.pana.ir
ن.ف83
ا.ف75