پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۵۲۶۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۱
معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها است.

شعارسال: محسن فرهادی معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت در خصوص نحوه نظارت بر میزان نمک استفاده شده در نان‌های سنتی،‌توضیح داد: میزان سنجش نمک موجود در نان‌های صنعتی به طور مشخص تحت نظارت بازرسان وزارت بهداشت قرار دارد.

وی گفت: در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد.

فرهادی با اشاره به برنامه سطح هفتم بهداشت در طرح تحول سلامت گفت: بر اساس این برنامه بازرسان ما به دستگاه‌های پرتابل مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: اما باید توجه داشته باشیم که نحوه نظارت بر نان‌های صنعتی متفاوت است که این کار با روش‌های آزمایشگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از اواخر سال 95 این طرح اجرایی شده و با گذشت یکسال از اجرای این طرح شاهد مداخلات تأثیرگذاری در کاهش استفاده از نمک در نان‌ها بوده‌ ایم که بر اساس این برنامه تعدادی از نانوایی‌های متخلف به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

فرهادی گفت: 71 هزار و 933 واحد نان سنتی شناسایی شده که برخی از آنها قدیمی و تعداد دیگر جدید‌التأسیس هستند و همچنین لازم است که اتحادیه‌های صنفی نیز در زمینه نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها به بازرسان ما کمک کنند.

معاون فنی اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت ادامه داد: پس از اجرای این مصوبه در طی یکسال گذشته 63.3 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند اما تعدادی از آنها با توجه به آغاز فصل گرما اعلام کرده‌اند که بنا به دلایلی باید میزان استفاده از نمک در نان‌ها را افزایش دهند که امیدواریم اتحادیه‌ها بر این موضوع نظارت داشته باشند.

فرهادی در پایان گفت: یکی از مشکلات اساسی ما در بحث نانوایی‌های سنتی استفاده از دستگاه‌های قدیمی است که تنها 12.2 درصد از نانوایی‌ها از دستگاه‌های استاندارد استفاده می‌کنند و مأموریت اصلی وزارت بهداشت اصلاح ساختار این دستگاه‌ها بوده و امیدواریم که دستگاه‌های غیراستاندارد از شرایط فعلی خارج شده و دستگاه‌های جدید جایگزین آنها شود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 19اسفند1396 ، کدخبر: 13961219000702: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۰
0
0
اینقد حرفه ای؟کاش این نونوایی ها از این دستگاه ها استفاده کنن
بعضی جاها که نون میگیری اینقد بی نمکه نونش که حد نداره
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۰
0
0
خب به این نونوایی ها یه وامی بدین ه شرایط ویژه ای بدین تا بتونن هرچه سریع تر در ساختار خودشون تغییر ایجاد کنن
ا.ف75
ناشناس
Germany
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
0
0
اینکه 12 درصد نانوایی ها تجهیزات مناسب دارن واقعا امار بدیه چون اصلی ترین جنس غذایی مصرفی مردم نانه
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین