پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۵۷۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲
سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران گفت: با اجرای قراردادهای پژوهشی این شرکت با موضوع توسعه زیرساخت‎های علمی و فناوری در کشف منابع هیدروکربوری، می‎توان به کاهش ریسک و هزینه فعالیت‎های اکتشافی در کشور طی سال‎های آینده امیدوار شد.

شعارسال:سرپرست پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران گفت: با اجرای قراردادهای پژوهشی این شرکت با موضوع توسعه زیرساختهای علمی و فناوری در کشف منابع هیدروکربوری، میتوان به کاهش ریسک و هزینه فعالیتهای اکتشافی در کشور طی سالهای آینده امیدوار شد.

ابراهیم طالقانی، امروز (دوشنبه، ۲۱ اسفند ماه) در حاشیه امضای قراردادهای پژوهشی شرکت ملی نفت ایران و پنج دانشگاه کشور عنوان کرد: در اکتشاف منابع هیدروکربوری، نیازمند استفاده از فناوری‌های روز برای کاهش ریسک و هزینه‌های اکتشاف هستیم.

وی افزود: پیچیدهتر شدن فعالیتهای اکتشافی و تغییر رویکرد اکتشاف از تله‌های نفتی ساختمانی به تله‌های غیر ساختمانی (چینه‌ای و...)، بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و استفاده از تجربیات بین‌المللی را بیش از پیش ضروری ساخته است.

طالقانی یکی از اهداف شرکت ملی نفت در قراردادهای پژوهشی حوزه اکتشاف را استفاده و گسترش مراکز علمی و مهارتی عنوان کرد و گفت: این مراکز در بسیاری از شرکت‌های بزرگ و بین‌المللی نفتی ایجاد شده و نقش بسزایی در استفاده کاربردی از پژوهش‌های مرتبط با اکتشاف داشته‌اند.

به گفته وی، با توجه به الزاماتی از جمله کاربست سیاستهای اقتصاد مقاومتی، دانش‌پایه‌ کردن امور عملیاتی (E&P)، توسعه همکاری‌های پژوهشی و فناورانه در شرکت ملی نفت با دانشگاه‌ها، توسعه شبکه فناورانه و استفاده از شریک‌های داخلی و خارجی در انجام امور پژوهشی و فناورانه، پس از انعقاد قراردادهای پژوهشی میدان‌محور با ۹ دانشگاه و مرکز تحقیقاتی در بخش تولید و ازدیاد برداشت از مخازن نفتی (بخش P)، اکنون در حوزه اکتشاف (بخش E) قرارداد‌های بلندمدت ۱۰ ساله با پنج دانشگاه داخلی منعقد شده است.

وی به زمینههای همکاری با این پنج دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این قراردادها و راهاندازی مراکز علمی و مهارتی مرتبط و بعد از انتقال و بومیسازی فناوری‌های نوین، توانمندیهای داخلی در این حوزه افزایش می‌یابد و به سطح قابل رقابت با نمونههای خارجی می‌رسد.

طالقانی گفت: به این ترتیب میتوانیم امیدوار باشیم در سالهای آینده، اکتشافات ما با کاهش هزینه و ریسک همراه شود و حتی مراکز فناورانهای تاسیس شوند و در این حوزه ایفای نقش کنند.

بر اساس این گزارش، قراردادهای پژوهشی حوزه اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، صبح امروز (دوشنبه، ۲۱ اسفندماه)، با حضور وزرای نفت و علوم، میان علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت و روسای دانشگاههای شهید بهشتی، فردوسی مشهد، خوارزمی، صنعتی شاهرود و شهید چمران اهواز امضا شد.

شعارسال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری شانا، تاریخ انتشار 21 اسفند 96، کدخبر: 281839، www.shana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۴
0
0
نفت یک صنعت مادر است که با افزایش توان علمی داخلی میتوانیم به جای خام فروشی به سرمایه ای چند برابری برای کشور بدل شود
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین