پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۴۱۱۹
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶
غذا‌ها واقعا افتضاح شدند، وارد سالن غذاخوری که می‌شوید بوی نامطبوع می‌آید؛ هرروز بدتر می‌شود سوال این است چرا برای اساتید غذای دیگری سرو می‌شود؟!

شعار سال: بسیاری از دانشجویان در ابتدای صبح و به هنگام عبور از دانشگاه برای رفتن به سر کلاس درس و دانشکده، تجربه عبور از کنار سلف را داشته‌اند، صدای به هم خوردن دیگ و کفگیر و یا صدای شاگرد سرآشپز را که همراه با پوست کردن سیب زمینی یا بادمجان آواز می‌خواند...

حتی بسیاری از دانشجویان غذا را از بوی آن حدس می‌زنند و به این امید هستند که وقتی سر ظهر بعد از پایان کلاس درس وارد سلف غذاخوری شوند، دلی از عزا در آورند؛ اما برخی مواقع کیفیت پایین غذای آن روز، آن‌ها را مایوس یا حتی عصبانی می‌کند. این اتفاق برای دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود رخ داد بسیاری از دانشجو‌یان می‌گویند که از همان ابتدای صبح متوجه بوی نامطبوع بودند؛ اما بی‌خبر از اینکه این بوی نامطبوع، غذای امروز آن‌ها بوده است.

یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرورد که روز گذشته با خوردن اولین قاشق غذا از سلف بیرون آمده بود،گفت: کیفیت غذا به قدری پایین بود که قابل خوردن نبود و به همراه سایر دانشجویان با اعتراض به اینکه آیا خود رئیس دانشگاه حاضر به خوردن این غذاست، مقابل اتاق وی تجمع کردیم.

این دانشجو افزود: غذای دانشگاه واقعا افتضاح بود و وقتی وارد سلف شدیم، بوی خیلی بدی مثل مواد غذایی فاسد می‌آمد که حتی لب به غذا هم نزدیدم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو ، تاریخ انتشار اردیبهشت 97، کدمطلب:۶۷۹۷۵۱، www.snn.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین