پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۴۶۵۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵
آنگلا مرکل در نشست مشترک خبری با دونالد ترامپ در کاخ سفید در اظهاراتی ضد ایرانی گفت: ما بر این باوریم که برجام اولین گام برای ممانعت از رسیدن ایران به سلاح اتمی است. البته معتقدیم که ایران فعالیت مخرب دیگری دارد.

شعارسال: صدراعظم آلمان با اعلام اینکه امنیت خاورمیانه برای اروپا مهم است، گفت: باید دید آمریکا چه تصمیمی در مورد برجام می‌گیرد.

به نقل از شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی، آنگلا مرکل در نشست مشترک خبری با دونالد ترامپ در کاخ سفید در اظهاراتی ضد ایرانی گفت: ما بر این باوریم که برجام اولین گام برای ممانعت از رسیدن ایران به سلاح اتمی است. البته معتقدیم که ایران فعالیت مخرب دیگری دارد.

صدر اعظم آلمان افزود: اروپا با آمریکا همراه است و می‌دانیم که ایران در خاورمیانه، سوریه و لبنان سعی در نفوذ دارد و باید این را مهار کنیم.

مرکل در ادامه این اظهارات گفت: باید ببینیم آمریکا درباره توافق هسته‌ای ایران چه تصمیمی می‌گیرد. امنیت کل خاورمیانه برای ما مهم است. ما نگرانیم، چون در خاورمیانه فاصله مرزها چند صد کیلومتر است و هر تصمیمی برای ما که همسایه‌شان هستیم، تاثیرگذارتر از آمریکاست.

مقامات کشورمان همواره تاکید کرده‌اند که ایران در صورت خروج آمریکا از برجام گزینه‌های متقابل لازم را عملی خواهد کرد

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار:8 اردیبهشت 1397 ، www.isna.ir، کدخبر: 97020704274،

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
این استعمار دیگه نفس های اخرش رو میشکه
هنوز ولی جهان به راه امریکا وصله
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۸
0
0
خیلی بده که همه بدون هیچ قدرت تصمیم گیری چشمشون فقط به ترامپه
ن.ف83
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۹
0
0
آمریکا اگر خارج شود ایران هم میتواند از ان پی تی خارج شود
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین