پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۷۲۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: ۱۲ هزار دانشجو در دانشگاه بوعلی مشغول تحصیل هستند که نزدیک به ۳۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا در خوابگاه‌های دانشجویی اسکان دارند.

شعار سالرسول سلیمانی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا بیان داشت: ۱۲ هزار دانشجو در دانشگاه بوعلی مشغول تحصیل هستند که نزدیک به ۳ هزارو ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه بوعلی‌سینا در خوابگاه‌های دانشجویی اسکان دارند.

سلیمانی ادامه داد: از این تعداد ۶۰ درصد را دختران و ۴۰ درصد را پسران دانشجو تشکیل می‌دهند و تعداد دانشجویان دختر در خوابگاه‌ها به ۲ هزار و ۱۴۰ نفر می‌رسد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: در حال حاضر ۱۶ خوابگاه دانشجویی تحت مدیریت دانشگاه بوعلی‌سینا فعال است که از این تعداد ۱۰ بلوک به خوابگاه دانشجویی دختران اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه ۶ بلوک خوابگاه متعلق به دانشجویان پسر است، ادامه داد: از مجموع خوابگاه‌های دانشجویی تعداد ۱۰ خوابگاه در پردیس دانشگاه بوعلی‌سینا وجود دارد که ۸ بلوک آن به خوابگاه دختران اختصاص دارد.

سلیمانی افزود: تعداد دانشجویان بومی دختر هزار و ۱۹۱ نفرو تعداد دانشجویان غیربومی دختر هزار و ۱۶۹ نفر است و ۷۷۸ نفر از دانشجویان پسر ساکن در خوابگاه‌ها غیر بومی و ۶۲۰ دانشجوی پسر بومی هستند.

60 درصد دانشجویان خوابگاهی دانشگاه بوعلی دختران هستند

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به اینکه مدیریت نظارت خوابگاه‌های خصوصی بر عهده دانشگاه بوعلی‌سینا است، اذعان کرد: حدود ۳۰ خوابگاه دارای مجوز و خصوصی تحت مدیریت دانشگاه بوعلی‌سینا درحال فعالیت هستند.

وی درباره ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی، خاطرنشان کرد: هر کدام از بلوک‌های خوابگاه دارای ظرفیت خاصی هستند که در مهرماه با ورود دانشجویان جدید ظرفیت خوابگاه‌ها افزایش می‌یابد.

سلیمانی تأکید کرد: دانشجویان باید درس خود را در دوره زمانی تعیین شده به اتمام برسانند؛ در غیر این‌صورت دانشجویان سنواتی دچار مشکل خوابگاه خواهند شد و تأمین خوابگاه آن‌ها بر عهده دانشگاه نیست.

جذب ۳ هزارو ۷۰۰ دانشجو در سال تحصیلی گذشته

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا با بیان اینکه قریب ۳ هزار و ۷۰۰ نفر دانشجو در مهر ماه سال گذشته پذیرش شدند، گفت: با توجه به اینکه تعدادی از دانشجویان از تحصیل فارغ می‌شوند، آمار تعداد دانشجویان در خوابگاه‌ها در این ماه با آمار مهر ماه متفاوت است.

سلیمانی با بیان اینکه در دو سال اخیر دانشگاه بوعلی دانشجویی در دوره شبانه کارشناسی جذب نکرده است، افزود: به منظور افزایش کیفیت آموزشی هیئت رئیسه دانشگاه اقدام به اتخاذ این تصمیم کرده است.

وی با بیان اینکه در ۵ سال آینده برنامه‌ای برای احداث خوابگاه‌های متاهلی خواهیم داشت، افزود: شخصا به احداث خوابگاه‌های متاهلی راضی نیستم و بیشتر معتقدم باید هزینه‌ای که برای ساخت خوابگاه صرف می‌شود به دانشجویان وام داد تا در بیرون از دانشگاه بتوانند مستقر شوند چراکه پس از اتمام تحصیل متقاعد کردن آن‌ها برای تخلیه خوابگاه بسیار سخت است.

سلیمانی یادآور شد: در امامزاده عبدالله (ع) همدان یک واحد خوابگاه دانشجویی تجهیز شده تا فضای سرا‌های دانشجویی افزایش پیدا کند.

وی به تعمیر وتجهیز خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: از سال ۹۴ تا کنون ۴ بلوک خوابگاهی شامل خوابگاه زینب، بهادربیگی‌ها و همچنین خوابگاه فرزانگان ۳ تعمیر و تجهیز شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی در تابستان نیز خوابگاه زینب به مسافران اسکان خواهد داد.

وی حذف لامپ‌های پرمصرف را در خوابگاه زینب از دیگر راهکار‌های اقتصاد مقاومتی خواند وگفت: به این طریق ۴۵ تا ۷۵ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی شده است؛ همچنین سرا‌های غدیر در آینده به لامپ‌های ال‌ای دی مجهز خواهند شد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه بوعلی از انفرادی کردن تخت‌های دانشجویان سرای غدیر خبر داد و گفت: کمدها، کف خوابگاه تعویض شده و تخت‌ها نیز فیکس شده‌اند که در هنگام استراحت موجب آطرده شدن سایر همخوابگاهی‌ها نشوند.

وی یادآورشد: ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تعمیر و تجهیز این خوابگاه‌ها هزینه شده است که در این زمینه باید از حمایت‌های ریاست دانشگاه و همچنین صندوق رفاه دانشجویی تقدیر وتشکر کنم.

تحصیل ۸۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه بوعلی

عمادی درباره دانشجویان خارجی نیز گفت: ۷۰ دانشجوی پسر و ۱۰ دانشجوی دختر در دانشگاه بوعلی در حال تحصیل هستند که به هیچ عنوان یک طبقه خوابگاه به آن‌ها تعلق نگرفته است که موجب نارضایتی سایر دانشجویان شود.

وی در ادامه گفت: دانشگاه بوعلی از منظر شمار سرا‌های دانشجویی وضعیت مطلوبی در گذشته نداشت که البته اکنون با احداث سرا‌های جدید وضعیت بهتری را تجربه می‌کند.

عمادی یادآور شد: ۱۲ درصد از خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه از خوابگاه‌های درجه ۵ بودند که اکنون تغییر وضعیت داده‌اند.

وی با اشاره به راه‌اندازی اورژانس در دانشگاه گفت: دانشگاه بوعلی نخستین دانشگاهی بود که اورژانس را راه‌اندازی کرد و اکنون نیز با ۱ دستگاه آمبولانس خدمات رسانی می‌کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجو ، تاریخ انتشار 20 اردیبهشت 97، کدمطلب:۶۸۳۳۶۴، www.snn.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۸
0
0
واقعا امار زیادیه..از لحاظ امکاناتی بهشون میرسن؟
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین