رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: مصوبه پرداختی از سوی دولت به کشاورزان ۱۱ میلیارد تومان است که به دلیل نبود نقدینگی تحقق پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: بر اساس برآوردهای انجام شده از مجموع ۵۰ هزار هکتار سطح زیر کشت زمین های زراعی و باغی منطقه سیستان هیچ عایدی نصیب کشاورزان نشده است.
پیری گفت: اقدامات لازم در زمینه جمع بندی خسارتهای وارده به مردم منطقه سیستان انجام شده و هم اینک منتظریم تا با بررسی برنامه ها و طرح ها در نشست هیات دولت اعتبارات لازم به این بخش تزریق شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: برای گذر از بحران تابستان امسال نیازمند اعتباری بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان هستیم که باید تامین شود.
عبدالاحد ریگی افزود: مناطقی مانند سیب و سوران، سراوان و مهرستان به دلیل کاهش نزولات آسمانی بدترین شرایط آبی را دارند.
وی بیان کرد: ۵۱ هزار خانوار به متقاضیان جدید آب شرب سیستان و بلوچستان اضافه شده است که باید برای این تعداد چاره اندیشی شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از ۶۱۳ حلقه چاه فعال در استان فقط ۱۴۴ چاه وضعیت نرمال دارد و ۱۸۷ حلقه چاه هم در انتظار کف شکنی هستند که از این تعداد ۵۰ حلقه چاه کف شکنی شده و ۷ چاه دیگر نیز در حال انجام است.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب مناقصه ها به دلیل استقبال نکردن پیمانکاران گفت: با وجود واگذاری بیش از ۵۰ میلیارد تومان اسناد مناقصه در خرداد ماه امسال به دلیل کمبود نقدینگی با عدم استقبال پیمانکاران رو به رو شده ایم که بسیار نگران کننده است.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت آب در حوزه سیستان افزود: باید هرچه زودتر برای این موضوع اقدام موثرتری انجام شود و در این منطقه نیازمند ۳ منبع آبی و احداث اسکله اصلی هستیم.
با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 27 خرداد 1397 ، کدخبر: 4322817 ، www.mehrnews.com
ا.ح75
م.ص76