پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۶۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰
معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: اینکه با وجود منابع بسیار اما محرومیت در ایران دیده می‌شود نشان از نبود فرهنگ کار و عدم مدیریت منابع توسط مسوولان دارد.
شعار سال: معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: اینکه با وجود منابع بسیار اما محرومیت در ایران دیده می‌شود نشان از نبود فرهنگ کار و عدم مدیریت منابع توسط مسوولان دارد.
احمد مرادپور ظهر امروز در مراسم اهدای 20 هزارکفش بانک ملت به دانش‌آموزان تحت‌حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان اظهار کرد: کشور ایران به دلیل وجود منابع طبیعی و انسانی نسبت به سایر کشورها از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: اینکه با وجود منابع بسیار اما محرومیت در ایران دیده می‌شود نشان از نبود فرهنگ کار و عدم مدیریت منابع توسط مسوولان دارد.

معاون عمرانی استاندار لرستان با بیان اینکه نبود مدیریت منابع سبب آسیب زدن به بخش‌هایی همچون تولید و اشتغال می‌شود، افزود: با آسیب دیدن اشتغال، بیکاری اوج گرفته و سطح رفاه عمومی کاهش می‌یابد و لذا اگر دو مشکل عنوان شده برطرف شوند بسیاری از محرومیت‌ها از بین می‌رود.

مرادپور تصریح کرد: کمیته امداد امروز پس از 40 سال می‌بایست در حوزه‌های دیگر غیر از محرومیت‌زدایی فعالیت کند که متاسفانه با وجود اقدامات بسیار اما هنوز محرومیت وجود دارد.

وی کمک به محروم را امری خداپسندانه دانست و افزود: اما اینکه این کمک به وظیفه تبدیل شود کاری مطلوب نبوده و بایستی در آن تجدیدنظر شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 4 تیر 1397، کدخبر: 13970404000712 ، www.lorestan.farsnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین