پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۷۶۰
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵
نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: دوگانگی در قطع یارانه‌ 24 میلیونی برای دولت یازدهم سیاسی است.

شعارسال: حجت‌الاسلام احمد سالک کاشانی نماینده مردم اصفهان و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با اشاره مصوبه دولت مبنی بر حذف یارانه سه دهک پردرآمد جامعه، اظهار داشت: بحث قانون هدفمند کردن یارانه‌ها قانون بسیار خوبی بود و دولت یازدهم طبق قانون باید نسبت به قطع یارانه دهک‌های بالا اقدام می‌کرد.

وی افزود: مجلس دو سال به دولت مهلت داد که نسبت به هدفمند کردن یارانه‌ها اقدام کند ولی با کمال تاسف این مسئله انجام نشد. این مسئله سه‌شنبه هفته گذشته در نشست علنی مجلس هم مطرح شد که رئیس مجلس خطاب به نوبخت اعلام کرد که قرار بوده این قانون را پیگیری کنید که نکردید. مجلس ناظر است و باید مسئله را پیگیری کند، نمی‌تواند در ابن باره سکوت کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: زمانی که مجلس قطع یارانه سه دهک بالا را اعلام کرد آقای نوبخت و دولت مخالفت شدیدی کردند در حالی که سخنگوی دولت، قبل از آن با تندروی عنوان می‌کرد که یارانه این افراد باید قطع شود اما در صحن علنی مخالفت جدی کرد. چنین رفتاری جای تعجب داشت.

سالک بر همین اساس اضافه کرد: نکته مهم‌تر در این میان مصاحبه نوبخت پس از جلسه علنی مجلس بود که در این زمینه مجلس را مقصر دانست. این ضعف کار و عدم اقدام قانونی خود را نباید به عهده مجلس می‌گذاشتند این کار اخلاقی نبود. در هر صورت مجلس پس از مدتی وارد شده و مصوبه‌ای در این میان گذراند.

وی در ادامه تاکید کرد: انعکاس این مسئله و این مخالفت بار سیاسی برای دولت یازدهم خواهد داشت. برخی می‌گوید به سبب انتخابات پیش رو این موضوع مطرح شده است. لذا برداشت‌های سیاسی متفاوت در رسانه‌ها و فضای مجازی صورت گرفت ولی نکته مهم در این میان اجرای قانون است که باید به آن توجه کنیم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 28فروردین1395، کدخبر: 13950127000688: www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین