پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۱۵۵۱۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲

رکورد تزریق ارز صادراتی در نیما شکسته شد + نمودار

بعد از تشر جدی رئیس جمهور به صادرکنندگان غیر نفتی روز گذشته میزان عرضه ارز صادراتی به شکل قابل توجهی جهش کرد.
شعارسال: روز گذشته میزان عرضه ارز صادراتی در بازار ثانویه جهش قابل توجهی داشته و بر این اساس تنها در طی یک روز حدود 212 میلیون یورو ارز به این بازار تزریق شده است. این در حالی بود که رئیس جمهور روز شنبه هفته جاری صادرکنندگان سود جو را که حاضر نیستند ارز خود را به سامانه نیما تزریق کنند به شدت تهدید کرده بود.

دکتر روحانی با بیان اینکه، "صادرکننده‌ای دولتی و خصولتی ارز صادراتی را که باید امروز در اختیار سامانه نیما قرار دهد، صبر می‌کند 48 ساعت دیرتر می‌دهد، این کار خیانت به کشور است"، تاکید کرد بود که شرکتهای متخلف به دادگاه معرفی می‌شوند.

میانگین ارز تزریقی به بازار ثانویه حدود 70 میلیون یورو در روز بوده است. روز گذشته نیز خبرگزاری تسنیم، در گزارشی میزان تزریق ارز صادراتی با نرخ 4200 تومانی را اعلام کرد که بر این اساس مشخص شد تنها 2.5 میلیارد یورو ارز به بازار ثانویه تزریق شده بود.

در روزهای آینده اطلاعات دقیق تری از تخلفات انجام شده از سوی برخی واحدهای پتروشیمی و فولادی در حوزه تزریق ارز منتشر خواهد شد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 19 شهریور 1397 ، کدخبر: 1825003 ، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
0
0
ا.ف75
پس یکی از دلایلی که ارز داره قیمتش نزولی میشه و ورو به پایین قرار می گیره همین مساله ست!واقعا ما از خدامونه این روند ادامه دار بشه
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین