پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۵۴۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۹
رییس پلیس راه راهور کشور صفرشدن تلفات جاده‌ای را از محالات دانست و گفت: باید اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه‌ای هم اتفاق می‌افتد، تلفات آن به حداقل برسد.وی افزود در کل دنیا تصادف اتفاق می‌افتد، اما باید تصادف را به حداقل رساند و اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه هم اتفاق افتاد، تلفات آن را به حداقل برسانیم. برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و همچنین نظارت و کنترل انجام شود.

شعارسال: رییس پلیس راه راهور کشور صفرشدن تلفات جاده‌ای را از محالات دانست و گفت: باید اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه‌ای هم اتفاق می‌افتد، تلفات آن به حداقل برسد.

سردار محمد حسین حمیدی (رییس پلیس راه راهور کشور) درباره حوادث جاده‌ای که در ناوگان اتوبوسرانی در اختیارِ اردوهای دانش‌آموزی رخ می‌دهد، گفت: این ناوگان مجهز‌ترین ناوگان است و بیشترین کنترل‌ها روی آن اعمال می‌شود، اما خطای انسانی بعضا به رانندگان بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه عدم استراحت راننده هیچ توجیهی ندارد، ادامه داد: گاهی اوقات دلایل فردی مانند عدم استراحت و خواب‌آلودگی راننده باعث بروز حوادث می‌شود. سازمان‌ها و مسئولان با انتخاب صحیح رانندگان باید حوادث رانندگی را به حداقل برسانند.

رییس پلیس راه راهور کشور خاطرنشان کرد: در کل دنیا تصادف اتفاق می‌افتد، اما باید تصادف را به حداقل رساند و اقداماتی را انجام دهیم که اگر حادثه هم اتفاق افتاد، تلفات آن را به حداقل برسانیم. برای کاهش تلفات جاده‌ای باید اقداماتی در حوزه صنعت، راه و همچنین نظارت و کنترل انجام شود.

سردار حمیدی با بیان اینکه اقدامات زیادی در خصوص کاهش تلفات جاده‌ای صورت گرفته است، تصریح کرد: در حالی‌که سالیانه 4.5 میلیون برگه تردد اتوبوس صادر می‌شود، اما خوشبختانه آمار تلفات ناوگان اتوبوسرانی هر ساله در حال کاهش است.

وی با یادآوری اینکه در حادثه نصرت‌آباد در دهه گذشته 100 نفر جان خود را از دست دادند، تصریح کرد: در یک دهه اخیر با اقداماتی که انجام شده، آمار تلفات جاده‌ای کاهش پیدا کرده است، اما صفر شدن این آمار تقریبا می‌توان گفت از محالات است، هرچند که جزو آرزوهای ماست. کاهش تلفات و حوادث و همچنین افزایش ایمنی جزو دستور کار سازمان‌ها و دستگاه‌هایی است که در این زمینه نقش دارند.

رییس پلیس راه راهور کشور در خصوص اقدامات آموزش و پرورش برای کاهش تلفات جاده‌ای اردوهای دانش‌آموزی گفت: آموزش و پرورش بعد از حادثه شیراز که در سال گذشته اتفاق افتاد، متوجه شد که برگزاری بسیاری از اردوهای برون‌شهری و خارج از استان برای دانش‌آموزان ضرورتی ندارد. همچنین ساعت حرکت این اتوبوس‌ها باید منظم باشد و در مبدا باید کنترل‌هایی را به صورت دقیق و ویژه انجام شود. این‌ها اقداماتی است که باید همه سازمان‌ها انجام دهند تا حوادث جاده‌ای به حداقل برسد.

سردار حمیدی خاطرنشان کرد: خوشبختانه سفرهای غیرضروری در آموزش و پرورش حذف شده و عمده مسافرت‌های آموزش و پرورش به سمت ناوگان ریلی رفته است.



شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 6آبان 1397 ، کدخبر: 685065، www.ilna.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
0
0
حالا صفر نشه ولی انقد زیاد اخههههه،،،چه وضعشه نصف مرگ و میر با تصادفاته

س ی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین