پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۷۷۷۲
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱
در جلسه عصر دوشنبه شورای اسلامی شهر رشت، بهراد ذاکری در زمان بررسی لایحه حمایت از داماش و سپیدرود انتقادات شدیدی را نسبت به استاندار گیلان مطرح کرد.

شعار سال: عضو شورای شهر رشت با اشاره به عدم حمایت کافی مسئولین ارشد استان از دو تیم داماش و سپیدرود اظهار داشت: آیا استاندار فقط در روز جشن و پیروزی تیم ها باید بیاید و برای مردم دست تکان دهد؟

ذاکری در بخش دیگری از سخنان خود به طرح پیشنهادی خود در خصوص مدیریت یکپارچه شهری اشاره کرد و گفت: این طرح هیچ ارتباطی با طرح ارائه شده در مجلس ندارد.

عضو جوان شورای شهر رشت در ادامه به مکاتبات صورت گرفته خود با استاندار در خصوص این طرح پرداخت و تصریح کرد: امیدوارم یک نفر به آقای استاندار بگوید که وقتی از سوی نماینده مردم در شورا نامه ای برایشان ارسال می شود برای پاسخگویی به منتخب مردم باید وقت بگذارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت رشت 20، تاریخ 16 آبان 97، کد مطلب: 32726: www.rasht20.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین