پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۷۱۰۹۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۲
به گفته یکی از اعضای کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران، افزایش ناگهانی نرخ ارز غیرقابل پیش‌بینی و بیش از حد تصور بود، بنابراین لازم بود که نرخ آن کاهش یابد. در این شرایط دولت باید با تک نرخی کردن ارز در بازار عرضه و تقاضا و حذف سامانه نیما، بازار ارز را مدیریت کند.

شعارسال: به گفته یکی از اعضای کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران، افزایش ناگهانی نرخ ارز غیرقابل پیش‌بینی و بیش از حد تصور بود، بنابراین لازم بود که نرخ آن کاهش یابد. در این شرایط دولت باید با تک نرخی کردن ارز در بازار عرضه و تقاضا و حذف سامانه نیما، بازار ارز را مدیریت کند.

به دنبال روند نزولی نرخ دلار در دو هفته اخیر و رسیدن آن به مرز ۱۲ هزار تومان، اکثر کارشناسان و فعالان حوزه اقتصاد؛ علت این نوسانات را مسائل سیاسی بیان کرده و معتقدند که پارامترهای اقتصادی تاثیر چندانی در کاهش یا افزایش نرخ ارز ندارد.

در این رابطه حمیدرضا صالحی - عضو کمیسیون توسعه صادرات اتاق بزرگانی ایران-  اظهار کرد: همانطور که برای همه واضح است، بعد از آن‌که دولت نرخ ارز را ۴۲۰۰ تومان اعلام کرد، شوکی عظیم به اقتصاد کشور و فعالان اقتصادی وارد شد. این تصمیم که بدون مشورت با بخش خصوصی و حتی کارشناسان صورت گرفت، باعث شد با فاصله بسیار زیادی نرخ ارز بالا برود.

وی افزود: افزایش ناگهانی قیمت ارز برای هیچکس قابل پیش‌بینی نبود و گمان‌ها بر این اساس بود که نهایتا در بدترین حالت، نرخ ارز در حد ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ تومان افزایش یابد؛ بنابراین در حال حاضر نیز معتقدیم که نرخ ارز باید روند نزولی را ادامه دهد تا به قیمت متعادل خود رسیده و تثبیت شود.

این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: دولت باید عرضه عمده ارز را مدیریت کرده و نرخ ارز در بازار آزاد و سامانه نیما یکی شود. در واقع ارز نیمایی باید حذف شود؛ چرا که ارز نیمایی کاربرد آنچنانی نداشته و خروجی نیز ندارد.

صالحی با تاکید بر این‌که دولت باید برای مدیریت بازار ارز به سمت تک نرخی شدن آن گام بردارد، گفت: تک نرخی شدن ارز بسیار کمک‌کننده به بهبود فضای کسب و کار بوده و صادرات را نیز رونق می‌بخشد.

عضو کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: اگر روند افزایشی نرخ ارز مجددا تکرار شود، ثبات در فضای کسب و کار از بین رفته و اوضاع اقتصادی خراب می‌شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 2 آذر 1397 ، کدخبر: www.isna.ir،97090200372

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
0
0
م.م77
اقای روحنی در ابتدای دولت ارز تک نرخی یکی از شعار هاشون بود
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۳
0
0
م.آ75
اینکه این افزایش بر اساس ومتاثر از چه عواملی باید بررسی میشد واینکه چطور میشدمقابله کرد بررسی بشه چرا ارز نیمایی فقط یه حالت فرمالیته داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین