پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۴۰۰۳
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲
امارات متحده عربی تصمیم دارد در یک پروژه بزرگ فجیره امارات را با قطار زیردریایی به شهر بمبئی در هند متصل کند.

شعارسال: امارات متحده عربی تصمیم دارد در یک پروژه بزرگ فجیره امارات را با قطار زیردریایی به شهر بمبئی در هند متصل کند.

 کشور امارات در صدد اجرای پروژه ای بزرگ برای اتصال این کشور به هند به وسیله قطار زیردریایی است.

عبدالله الشخی مدیر عامل شرکت National Advisor Bureau Limited در جریان نشست دو جانبه هند و امارات گفت: این قطار زیر دریایی شهر فجیره امارات را به شهر بمبئی در هند متصل خواهد کرد. این قطار علاوه بر جابجایی مسافر ین به جابجایی کالا و انتقال آب شیرین از هند و انتقال نفت از امارات به هند اختصاص داده خواهد شد.

وی افزود: ما قصد داریم بمبئی و فجیره را با قطارهای شناور فوق العاده به یکدیگر متصل کنیم.

الشخی هدف از اجرای این پروژه را توسعه روابط تجاری دو کشور اعلام کرد و گفت: ما به هند نفت صادر و آب شیرین وارد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس هم از این طریق این راه واردات و صادرات صورت خواهند داد.

طول این راه زیر آبی حداقل 2000 کیلومتر می باشد.

شایان ذکر است که پروژه های مشابه ای بین کشور های چین و رو سیه و همچنین آمریکا و کانادا در دست بررسی است.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری اسپوتینک ،تاریخ انتشار: 9آذر 97، کدخبر: 201811304222243،www.ir.sputniknews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین