پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۱۷۶۳۸
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه درباره میزان تاثیر این تفاهم‌نامه در افزایش صادرات ایران به روسیه، گفت: اثرات آن طی یک ماه آینده روشن می‌شود و به نظر من حداقل 50 درصد افزایش صادرات ما را در بر خواهد داشت.
شعار سال:اسدالله عسگر اولادی درباره توافق‌نامه گمرک ایران و روسیه عنوان کرد: مشکلاتی در گمرکات دو کشور وجود داشت که صادرات ما را دچار دردسر می‌کرد.
وی به مشکلات قیمت‌ها، نحوه قیمت‌گذاری و افراد صادرکننده اشاره و اظهار کرد: در جلسه برگزار شده میان روسای کل گمرک ایران و روسیه تفاهم‌نامه‌ای امضا کردیم و در این راستا روز گذشته نیز رئیس کل گمرک روسیه در اتاق بازرگانی ایران و روسیه حضور پیدا کرد، حدود 200 نفر از اعضای اتاق روسیه در این نشست حضور داشتند که به سوالاتشان با شفافیت پاسخ داده شد.
به گفته عسگر اولادی نام این تفاهم‌نامه کانال سبز دو کشور است و با انجام آن طی 15 روز آینده نحوه حمل و نقل به روسیه از نظر گمرکی شفاف‌تر خواهد شد.
وی با بیان اینکه مقرر شده اسناد تا قبل از ورود کالا به روسیه ارائه شود، افزود: در این صورت اگر ایرادی در کالاها وجود داشته باشد مرتفع خواهد شد و برای ورود با مشکل مواجه نشده و کالاها طی 2 الی 3 روز از گمرک روسیه ترخیص خواهد شد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: به نظر من این تفاهم‌نامه بسیار مهم است و اگر در عمل دچار مشکل نشویم راه برای صادرات ما از گمرکات روسیه شفاف‌تر خواهد شد.
وی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه تا چه حد امکان دارد جای ترکیه را در کشور روسیه از نظر صادراتی بگیریم، اظهار کرد: متاسفانه در این مدت نتوانستیم جای ترکیه را در این کشور بگیریم چرا که ما مشکلات داخلی داریم که باید رفع شود.
عسگر اولادی به بهره‌های بالای بانکی در کشور اشاره کرد و گفت: بهره بانکی در کشور ترکیه 7 درصد است در صورتی که بهره بانکی در ایران به 20 درصد می‌رسد.
به گفته وی ،کیفیت کالاهای ما خوب نبوده و همچنین بسته بندی ما دنیا پسند نیست.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه ما به زودی نمی‌توانیم جای ترکیه را در این کشور بگیریم، افزود: برای رسیدن به جایگاه ترکیه در این کشور با شرایط فعلی حداقل 5 سال زمان نیاز داریم.
وی به مشکلات مالیاتی و بیمه‌های اجتماعی ایران اشاره و عنوان کرد: وقتی نرخ بهره بانکی 20 درصد است و تاجر برای صادرات کالایی به کشور روسیه با سود 5 الی 10 درصد باید 3 ماه معطل شود تصمیم می‌گیرد پول خود را در بانک بگذارد.
عسگر اولادی خاطر نشان کرد: رقبت به صادرات به دلیل مشکلات داخلی کم شده و ما باید آن را حل کنیم و اکنون در حال کوشش برای رفع آنها هستیم.
با اندکی تلخیص و اضافات،برگرفته از خبرگزاری انا،تاریخ انتشار: 29اردیبهشت 1395کدمطلب : 106180

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین