دریادار کاویانی در این مراسم مجموعه صنعتی کارخانجات نداجا را زادگاه ناوشکن جماران و سهند عنوان کرد و با اشاره به نقش ملی و فرامنطقه ای این مجموعه بزرگ صنعتی، گفت: امروز نیروی دریایی ارتش در یک پیچ و گذر تاریخی قرار دارد که این مرکز صنعتی بینظیر نقش مهم و تاثیرگذاری در این برهه از تاریخ دارد.
وی در ادامه ادامه با بیان اینکه کارخانجات نداجا با استفاده از نیروی انسانی ولایتمدار و متخصص دارای ظرفیتهای عظیم در زمینه ساخت تولید تعمیرات یگان شناور است، افزود: این مجموعه عظیم صنعتی باید با ارتباط با دانشگاه ها و مراکز صنعتی خود را در تمام زمینه های علمی پژوهشی فنی و ...بروز و حرکت رو به جلوی خود را با شتاب بیشتر ادامه دهد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر سه اصل انضباط، رعایت ایمنی و دانش افزایی در این مجموعه، گفت: با توجه به صنعتی بودن و انجام فعالیت های عظیم، این مجموعه باید دارای انضباط و برنامه باشد تا در قالب برنامه ریزی دقیق به اهداف والای خود دست یابد.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش در پایان با اشاره به تجربیات گرانقدر کارکنان قدیمی در این مجموعه، خاطرنشان کرد: جوانانی که در این مرکز صنعتی مشغول به خدمت می باشند بی شک باید از تخصص و تجربیات کارکنان قدیمی استفاده کنند.
در پایان با قرائت حکم از سوی دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، ناخدا یکم ستاد عباس فاضل نیا به عنوان فرمانده جدید کارخانجات منصوب و از تلاشهای امیر دریادار دوم علیرضا شیخی تجلیل شد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 12دی 1397 ، کدخبر:13971012000789 ،www.farsnews.com