پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۹۱۶۷
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۲
برومند چهار آیین عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده در مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۶ هزار تومان است.

شعارسال: چهارآیین گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۶ هزار تومان است.

برومند چهار آیین عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده در مرغداری ۱۰ هزار و ۷۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۶ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه نرخ دستوری راهکار تنظیم بازار مرغ نیست، افزود: اگرچه برخی دولتمردان به اشتباه تصور می‌کنند که صدور بخشنامه و قیمت‌های دستوری راهکار مناسبی برای مهار نرخ است، اما جای این سوال مطرح است که سیاست‌گذاران تا کی به این تدبیر می‌رسند که عرضه و تقاضا مکانیزم تعیین‌کننده بازار است؟

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار و ۸۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها را ۱۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که به سبب اجرای نرخ دستوری هر کیلو مرغ با نرخ ۱۸ تا ۲۵ هزار تومان در برخی خرده فروشی‌های سطح شهر عرضه می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کمبود نهاده‌های دامی به یک چالش اصلی برای صنعت تبدیل شده است، بیان کرد: هم اکنون نرخ هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ذرت یک هزار و ۸۵۰ تومان است.

وی در ادامه افزود: بنابر تصمیم اخیر مسئولان دولتی، تولیدکنندگانی که قصد دریافت کنجاله سویا و ذرت با نرخ مصوب از پشتیبانی امور دام دارند، باید از وزارت جهاد کشاورزی معرفی نامه دریافت کنند که تمامی این عوامل تولید‌کنندگان را با مشکلاتی در تامین نهاده روبه‌رو کرده است.

عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از کمبود جوجه ریزی خبر داد و گفت: با استمرار سیاست فعلی توزیع کنجاله سویا و ذرت پیش‌بینی می‌شود که عرضه مرغ به سبب کاهش جوجه ریزی در ماه رمضان با مشکلاتی روبه‌رو شود.

چهار آیین ادامه داد: در شرایط فعلی بسیاری از مرغداران به سبب نگرانی از کمبود ذرت و کنجاله سویا از جوجه ریزی امتناع کردند که این امر موجب شده تا نرخ جوجه یکروزه به یک هزار تومان کاهش یاید.

این مقام مسئول عرضه مرغ با نرخ منطقی را منوط به مدیریت کنسانتره، سوخت و سایر نهاده‌های تولید دانست.

عضو هئیت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در ادامه افزود: اگر مسئولان ذی ربط مدیریت مناسبی برای کنترل بازار نهاده‌های دامی به کار نگیرند، بدون تردید نرخ مرغ در ماه رمضان افزایش می‌یابد.

وی در پایان با اشاره به اینکه واردات مرغ ضربه مهلکی به تولید وارد می‌کند، تصریح کرد: با توجه به آنکه ۲ برابر ظرفیت تولید، زیر ساخت تولید مرغ در کشور وجود دارد، از این رو واردات مرغ برای تنظیم بازار به صلاح کشور و تولید داخل نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری گسترش ، تاریخ انتشار: 14فروردین 1398 ، کدخبر:48528 www.gostaresh.news،

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین