پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۱۰۰
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۷
رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه تعطیلی بنگاه‌های مسکن تهران در حد کمی اما در شهرستان‌ها بیشتر از تهران است، گفت: انصراف مشاوران املاک از سال 92 در وضعیت بالانس قرار دارد.

شعار سال: حسام عقبایی در پاسخ به این سؤال که رکود حاکم بر بازار مسکن در 3 سال گذشته باعث شده تا بسیاری از مشاوران املاک انصراف دهند، گفت: رکود حاکم بر بازار مسکن در 3 سال گذشته باعث شده تا میزان انصراف مشاوران املاک در شهر تهران در حد بسیار ناچیز و 4 تا 5 درصد باشد هر چند کاهش تعداد مشاوران املاک در شهرستان‌ها بیشتر از تهران است.

عقبایی با تأکید بر اینکه وضعیت ورود و خروج مشاوران املاک در حد بالانس است،‌گفت: انصراف این تعداد مشاوران املاک مختص مشاوران املاکی است که مالک نبوده‌اند و بعد از مدتی به دلیل عدم رونق در بازار مسکن به تعطیلی مشاور املاک ترجیح داده‌اند.

*روزانه 15 مشاور املاک انصراف و به همان میزان درخواست مجوز تشکیل پرونده می دهند

رئیس اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد: در خصوص عنوان بالانس تعداد مشاوران املاک به این دلیل است که روزانه 10 تا 15 مشاور املاک انصراف و روزانه در همین حد برای دریافت مجوز مشاور املاک تشکیل پرونده می‌دهند.

*تعداد انصراف‌ها در شهرستان‌ها بیشتر از تهران است

وی با بیان اینکه حدود 9 سال است که تعداد انصراف و ورود مشاوران املاک جدید در وضعیت بالانس قرار دارد، اظهار داشت: به هر حال رکود حاکم بر بازار مسکن باعث شده تا انصراف در میان مشاوران املاکی که مالک نیستند افزایش یابد و این انصراف‌ها در شهرستان‌ها بیشتر از تهران است.

عقبایی تصریح کرد: گزارش موثقی از این بابت که دلیل انصراف مشاوران املاک چیست در دست نداریم اما به هر حال رکود بازار مسکن در 3 سال گذشته دلیل اصلی این مسأله می‌تواند باشد.

گزارش خبرنگار فارس حاکی از این است که رکود حاکم بر بازار مسکن باعث شده تا انصراف و تعطیلی مشاوران املاک در طی سال های گذشته افزایش بیشتری پیدا کند.

زینالی یکی از مشاوران املاک که تا ماه‌ها پیش فعالیت می‌کرد و بنگاه مسکن خود را تعطیل کرده است، به خبرنگار فارس گفت: رکود خرید و فروش مسکن باعث شد تا دیگر به تمدید اجاره بنگاه مسکن اقدام نکنم چرا که ماهانه باید حداقل 6 میلیون تومان درآمد داشته باشیم که بتوانم اجاره بنگاه مسکن و سایر هزینه‌ها را پرداخت کنم.

وی افزود: قطعاً اگر روند خرید و فروش بهتر شود، باز هم به فعالیت گذشته خود باز خواهم گشت.

گزارشها حاکی از این است که در 18 روز اول خرداد 33 هزار و 687 هزار قرارداد خرید و فروش در کل کشور به ثبت رسیده است، همچنین در این مدت 45 هزار و 724 هزار قرارداد اجاره منعقد شده است.

در 18 روز اول خرداد در شهر تهران نیز 9 هزار و 596 مبایعه نامه انجام گرفته است و آمارها نشان می‌دهد که در این مدت 13 هزار و 171 قرارداد اجاره در شهر تهران به ثبت رسیده است.

در اردیبهشت ماه نیز 17 هزار و 83 قرارداد خرید و فروش در شهر تهران منعقد شده است ضمن آنکه 18 هزار و 225 قرارداد اجاره هم به ثبت رسیده است.

با اندكي تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 29 خرداد 1395، کد مطلب:-:www. farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین