پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۱۲۰۰
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۵
مهدی عقدایی، معاون سابق سازمان خصوصی‌سازی به عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در طول سال‌های گذشته اشاره کرد و به جام‌جم گفت: 14 سال پیش مقام معظم رهبری شرایط امروز اقتصاد را پیش‌بینی و سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی را به دولت وقت ابلاغ کردند، اما متاسفانه دولت‌ها مسیر مناسبی را برای اجرای این قانون مفید انتخاب نکردند.

شعار سال: وی با اشاره به این‌که برخی مدیران دولت اجازه خصوصی‌سازی واقعی را نمی‌دهند، تصریح کرد: برخی مدیران میانی و عالی‌رتبه مخالف خصوصی‌سازی واقعی هستند و معتقدند اگر خصوصی‌سازی اتفاق بیفتد، اختیارات‌شان در وزارتخانه کاهش می‌یابد. عقدایی گفت: هیات وزیران، معاون اول رئیس‌جمهور و شخص رئیس‌جمهور باید برای مقابله با مدیران میانی اقدامات لازم را انجام دهند، اما این اقدام به شرطی است که وزیر اقتصاد اعتقاد به خصوصی‌سازی داشته باشد که ظاهراً آقای دژپسند، وزیر اقتصاد چنین موضوعی را دنبال نمی‌کند.

معاون سابق سازمان خصوصی به تحلیل وضعیت فعلی شرکت‌های دولتی پرداخت و افزود: شرکت‌های دولتی به دلیل ناکارآمدی مدیران با 20 درصد ظرفیت اصلی مشغول به کار بودند و اگر واگذاری و قیمت‌گذاری شرکت‌ها به صورت کارشناسی و درست انجام شود، مشکلات از اقتصاد رخت می‌بندند، اما چه باید کرد که همین شرکت‌ها حیاط خلوتی برای مدیران دولتی شده است. وی به‌خصوصی‌سازی‌های ظاهری اشاره کرد و گفت: برخی شرکت‌ها با عنوان خصوصی‌سازی به شرکت‌های زیرمجموعه دولتی واگذار شدند و هنوز هم مدیران آنها توسط وزرای مربوط انتخاب می‌شوند که این نوع خصوصی‌سازی در کشور فایده‌ای برای اقتصاد ایران ندارد. قانون خصوصی‌سازی به معنای تقویت و حضور بخش خصوصی در اقتصاد است، نه این‌که شرکت‌های زیرمجموعه دولتی با بودجه دولتی با نام خصوصی وارد مزایده‌ها شوند و شرکت‌ها را خریداری کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت تی نیوز، تاریخ 9 خرداد 98، کد مطلب: 133192991: www.tnews.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین