پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۱۱۴۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت از تخصیص بیش از ۲میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار ارز دولتی برای واردات ۲۵ قلم کالای اساسی تا ۱۰ خرداد ماه و ترخیص ۳میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور خبر داد.
شعار سال: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت از تخصیص بیش از ۲میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار ارز دولتی برای واردات ۲۵ قلم کالای اساسی تا ۱۰ خرداد ماه و ترخیص ۳میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور خبر داد.

محمدرضا کلامی، در خصوص آمار ارز تخصیص‌داده‌شده به کالاهای اساسی اظهار کرد: بر اساس آمار موجود، طی سال 97، بیش از 10 میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات و تأمین کالاهای اساسی که شامل 25 قلم کالا می‌شود، تخصیص داده شد و با توجه به برنامه‌ریزی دولت و مجلس، امسال نیز حتماً ارز دولتی بیشتری برای تأمین و واردات کالاهای اساسی به کشور تخصیص داده خواهد شد.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی تأمین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص ارزی که طی 3 ماه گذشته به واردات کالاهای اساسی تخصیص داده شده نیز گفت: تا امروز بیش از 2 میلیارد و 800 میلیون دلار ارز دولتی برای واردات 25 قلم کالای اساسی تخصیص داده شده است و البته یک میلیارد دلار نیز به‌صورت انتقال ارز، تأمین ارز شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس آمارهای گمرک، در سال 98 و تا امروز بیش از 3 میلیارد دلار کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص شده‌اند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 13 خرداد 1398، کدخبر: 2024479 ، www.tasnimnews.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
0
0
این کالاهای اساسی به همون قیمت چند برابری به مردم پرداخت شد متاسفانه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین