پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۳۱۵۶
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۶
نماینده تالش بزرگ گفت: من اقدامات غیرقانونی افراد را تأیید و یا پیگیری نمی‌کنم و نهادها هم اجازه ندارند اقدامات غیرقانونی مربوط به هیچ فردی حتی اگر به بنده منتسب باشند را پیگیری کنند.

شعارسال: محمود شکری نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال، درباره اخبار مربوط به ساخت‌وساز غیرمجاز یکی از نزدیکان وی در ییلاق ماسال اظهار داشت: من این خبر را از رسانه‌ها دیدم و اجازه نمی‌دهم فردی با نام نماینده فعالیتی غیرقانونی داشته باشد.

وی افزود: بررسی‌های بنده نشان می‌دهد ساخت‌وساز مطرح شده در رسانه‌ها با عنوان یکی از نزدیکان بنده مربوط به برادر یکی از افراد منتسب به بنده است و من هیچ دخالتی در این ساخت‌وساز نداشته‌ام.

نماینده تالش بزرگ گفت: من اقدامات غیرقانونی افراد را تأیید و یا پیگیری نمی‌کنم و نهادها هم اجازه ندارند اقدامات غیرقانونی مسربوط به هیچ فردی حتی اگر به بنده منتسب باشند را پیگیری کنند.

شکری تأکید کرد: حتی اگر افرادی منتسب به بنده باشند و بخواهند اقدامی غیرقانونی انجام دهند درخواست من سخت‌گیری بیشتر نسبت به این افراد است.

وی در پایان گفت: درباره خبر منتشرشده نیز درخواست من این است که اگر تخلفی صورت گرفته است منابع طبیعی با جدیت پیگیری کند و اقدامات قانونی لازم را اعمال کند.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت رویداد گیلان، تاریخ انتشار: 4مرداد1398 ، کدخبر: 49184: www.rooydadegilan.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین