پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۱۸۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۸
رئیس انجمن علمی پدافند غیرعامل مازندران گفت: شناسایی ظرفیت مراکز رشد دانشگاه‌ها و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از وظایف انجمن علمی پدافند غیرعامل مازندران است.

شعارسال: امیرطاها خلعتبری رئیس انجمن علمی پدافند غیرعامل مازندران در جلسه هم‌اندیشی هیئت رئیسه انجمن علمی پدافند غیرعامل استان مازندران و حسینعلی مشایخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد:‌ یکی از وظایف انجمن علمی پدافند غیرعامل در استان شناسایی ظرفیت‌های مراکز رشد دانشگاه‌ها و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان ایده‌پرداز در زمینه مصون‌سازی است.

حسینعلی مشایخی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن نیز گفت: آموزش پدافند غیرعامل و پژوهش در این زمینه نیاز ضروری بوده و با توجه به رسالت دانشگاه که آموزش و پژوهش است با همه ظرفیت‌های علمی آموزشی در کنار این انجمن خواهیم بود.

سهیل شکری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن هم با تأکید بر اهمیت پدافند غیرعامل، از کاهش هزینه‌های کشور و آسیب‌های اجتماعی در صورت آموزش و رعایت الزامات پدافندی سخن گفت و از این طرح استقبال کرد.

 در این جلسه مقرر شد انجمن علمی پدافند غیرعامل با محور استادان هیئت علمی و دانشجویان نخبه این دانشگاه تشکیل شود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری آنا، تاریخ انتشار:16شهریور1398 ، کدخبر: 414490: www.ana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
0
0
حرف قشنگی است ، اما پیاده کردن آن در عمل ، همراه با کلی مشکل است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین