پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۴۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
وزیر خارجه اتریش در انتقاد از مواضع ترکیه در برابر کشورش، گفت که اروپا باید به جای باج دادن به ترکیه، خود از مرزهایش حفاظت کند.

شعار سال:

«سباستین کورتس» وزیر خارجه اتریش بار دیگر درباره توافق ترکیه با اتحادیه اروپا و اقدامات ترکیه هشدار داد.

کورتس در این مورد به شبکه تلویزیونی ORF گفت که سیاست‌های غلط در زمینه پناهجویان به شکست منتهی خواهند شد.با وجود تحولات اخیر منفی در زمینه ترکیه هیچ انتخاب دیگری غیر از توقف مذاکرات با این کشور وجود ندارد و اتحادیه اروپا باید مرزهایش را خودش حفاظت کند نه اینکه به خاطر آن باج داده دهد.

وزیر خارجه اتریش همچنین گفت: «پس از بگو مگوها با آنکارا، توافق با ترکیه به شدت آسیب رسیده است.اگر بر مبانی خود بایستیم، دیدگاه روشنی خواهیم داشت.»

این در حالی است که «مولود چاووش‌اوغلو» از وین به عنوان پایتخت افراط‌گرایی یاد کرده است.

همچنین «کریستین کرن» صدراعظم اتریش از موضوع مذاکره اتحادیه اروپا با ترکیه را فقط با عنوان داستانی دیپلماتیک تعبیر کرد و خواستار جایگزینی برای این اقدام شد.

چاووش‌اوغلو به سخنان کرن واکنش نشان داد و آن را موضع‌گیری توام با نفرت درباره دیگران و دروغ دانست. وزیر خارجه اتریش هم در پیامی در اینترنت از چاووش‌اوغلو خواست تا مواضع معتدل‌تری در پیش بگیرد.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 16 مرداد 1395، کد مطلب: 13950516000416: www. farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین