پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۴۹۷۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۸
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصریح کرد: هشت الی ۹ سال است که سند تحول بنیادین اجرا شده و آن چیزی که تاکنون از سند اجرا شده ساختاری است و در این بخش توفیق چندانی نداشتیم. وی افزود:۱۱۰ هزار مدرسه در آموزش و پرورش وجود دارد و ۱۷ الی ۲۰ هزار روحانی در مدارس نماز را اقامه می‎کنند.
شعارسال: معاون فرهنگی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۱۰ هزار مدرسه در آموزش و پرورش وجود دارد و ۱۷ الی ۲۰ هزار روحانی در مدارس نماز را اقامه می‎کنند.

عبدالرسول عمادی عصر بنجشنبه در بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز در گرگان اظهار کرد: در مدرسه در کنار محتوا‌های درسی مضامین دینی نیز قرار دادیم و این را بخشی از برنامه درسی لحاظ کردیم در حالی که دین روح دروس ما است و بخشی از برنامه درسی ما نیست.
 
وی تصریح کرد: متأسفانه ما همچنان نظام تعلیم و تربیت را آموزشی می‎نامیم این در حال است که نظام ما باید تربیتی باشد و برای گذر از نظام آموزشی به تربیتی طرح سند تحول بنیادین را در دستور کار داریم.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش باید از نظام آموزش محور به تربیت محور گذر کند.
 
عمادی تأکید کرد: هنوز نتوانستیم نگاهی که سند تحول بنیادین دارد را در نظام آموزش و پرورش نهادینه کنیم ما باید به دانش‎آموزان یاد بدهیم چیزی که آن‌ها یاد می‎گیرند برای رسیدن به یک هدف اساسی‎تر است.
 
وی با بیان اینکه در پیام‌های مقام معظم رهبری به اجلاس سراسری نماز توجه ایشان را به نوجوانان و جوانان می‎بینیم، گفت: این به معنای آن است که محوریت اصلی در نظام تربیتی باید مبنی بر نماز باشد.
 
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصریح کرد: هشت الی ۹ سال است که سند تحول بنیادین اجرا شده و آن چیزی که تاکنون از سند اجرا شده ساختاری است و در این بخش توفیق چندانی نداشتیم.
 
عمادی تأکید کرد: همه باید در راستا تبیین نظری نماز گام برداریم.
 
معاون فرهنگی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این جلسه اظهار کرد: ۱۱۰ هزار مدرسه در آموزش و پرورش وجود دارد و ۱۷ الی ۲۰ هزار روحانی در مدارس نماز را اقامه می‎کنند.
 
علیرضا کاظمی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود منابع و روحانیون از جمله مشکلات مادر مدارس است، افزود: به طور قطع حضور روحانینون به کیفیت نماز در مدرسه کمک می‎کند.
 
وی با بیان اینکه در ۷۰ هزار مدرسه نماز جماعت اقامه می‎شود، یادآور شد: مدرسه آغاز جذب دانش‎آموزان است و روحانی با نقش پذیری‌هایی که به دانش‌آموز می‎دهد، می‎تواند زمینه‌های جذب دانش‎آموزان را فراهم کند.
 
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازپایگاه خبری تحلیلی  انتخاب  ،تاریخ انتشار:     22 آذر 1398،کدخبر: 517542  ، www.entekhab.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
0
0
از کمبود معلم و کمبود امکانات آموزشی حرفی نیست الان مشکل اصلی سیستم اموزش ما شده کمبود روحانی؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین