پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۴۹۸۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷
ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیرعامل بانک عامل حوزه مسکن از موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن از محل اوراق تسهیلات خبر داد.

شعار سال:مدیرعامل بانک عامل حوزه مسکن از موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن از محل اوراق تسهیلات خبر داد.

 به نقل از بانک عامل حوزه مسکن، ابوالقاسم رحیمی انارکی در مراسم تودیع و معارفه مدیر شعب این بانک در خراسان شمالی بر لزوم توجه بیشتر به بحث افزایش بهره وری تمامی فعالیت ها در شرایط کنونی تاکید و عدم ورود بانک به رقابت با سایر بانک‌ها در افزایش نرخ سود سپرده را در راستای همین سیاست عنوان کرد و گفت: پیش بینی می کنیم با توجه به تاثیر بسیار منفی عدم رعایت سقف نرخ سود پرداختی به سپرده ها، تعدیل نرخ سود پرداختی در سایر بانک ها ایجاد شود.

وی به تمهیدات لازم و سیاست های بانک برای رونق بخشیدن به بازارمسکن اشاره و اظهار کرد: بانک برای تحرک بخشیدن به بازار خرید و فروش مسکن با افزایش قدمت ساختمان های مشمول دریافت تسهیلات مسکن از ۲۵ سال به ۳۰ سال ساخت موافقت کرد که خوشبختانه آثار مثبت این سیاست در آمار ماه گذشته مشهود است و باعث افزایش چند درصدی تسهیلات پرداخت شده خرید مسکن در بانک شده است.

رحیمی انارکی در ادامه از پیشنهاد بانک جهت افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات، به بانک مرکزی خبر داد و افزود: بانک پیشنهاد افزایش سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق را به بانک مرکزی داده است که با نظر مساعد آن مقام مرجع همراه است.

مدیرعامل بانک مسکن تصریح کرد: همچنین طرح بانک برای افزایش دو برابری سقف تسهیلات جعاله مورد موافقت بانک مرکزی واقع شده است و در آخرین جلسه هیئت مدیره مصوب شد که در مشارکت مدنی تا ۸۰ درصد هزینه باقی مانده اجرای پروژه از محل اوراق حق تقدم، تسهیلات ساخت مسکن پرداخت شود که این موضوع می تواند به افزایش توان مالی سازندگان و رونق بخش مسکن منجر شود.

وی به نقش بانک مسکن در اجرای طرح اقدام ملی دولت پرداخت و یادآور شد: بانک مسکن به عنوان بانک اصلی اجرای طرح اقدام ملی انتخاب شده و در حال حاضر باتوجه به وضعیت فعلی منابع، پرداخت تسهیلات ۱۴۰ هزار و احد مسکونی را تقبل کرده است که در صورت بهبود وضعیت جذب منابع، امکان افزایش این رقم برای بانک وجود دارد.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر،تاریخ انتشار:23آذر1398،کد خبر:4796768،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
0
0
مسکن تو ایران معضل بزرگی برای جوانان هست
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین