پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۴۹۹۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۲:۵۵
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه گاهی دانش‌آموزان در حیطه فعالیت‌های پژوهشی گرفتار رقابت‌زدگی می‌شوند و هدف این رقابت‌ها دیگر آموزش و تعلیم و تربیت نیست گفت: اگر کنکور بگذارد پژوهش در کشور رشد خواهد کرد.

شعارسال: حجت السلام علی ذوعلم در جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانش آموزی که در دبیرستان پسرانه فرهنگ منطقه ۲ آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه تا وقتی به خلاءها توجه نکنیم پیشرفت نمی‌کنیم گفت: در برخی پژوهش‌های دانش‌آموزی شاهد فعالیت والدین هستیم، یعنی والدین هستند که کارهای پژوهشی دانش‌آموز را انجام می‌دهند و دانش آموزان نقشی ندارند.

وی افزود: از والدین می‌خواهیم این کار را نکنند و اجازه دهند دانش آموزان خودشان را وارد کار پژوهشی کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه علاوه بر این دبیران و معلمان بیش از آنچه که باید، به دانش آموزان کمک می‌کنند و مانع خلاقیت دانش آموزان می‌شوند اظهار کرد: خلاقیت، یک اصل در پژوهش است و کمک‌های زیاد از حد، مانع ظهور خلاقیت در دانش آموزان می‌شود.

ذوعلم ادامه داد: گاهی ما فراتر از برنامه درسی از دانش آموزان مطالبه کارهای پژوهشی داریم و گاهی موضوعاتی مطرح می‌شود که موضوعات فانتزی هستند و برخی از این کارها فراتر از دغدغه‌های ذهنی دانش آموزان هستند.

وی افزود: همچنین در این حیطه گاهی دانش آموزان گرفتار رقابت زدگی می‌شوند و هدف این رقابت‌ها دیگر آموزش و تعلیم و تربیت نیست از این رو چنین اقداماتی حتی می‌تواند آسیب زننده باشد، اما در انتها باید تاکید کنم که اگر کنکور بگذارد پژوهش در کشور رشد خواهد کرد.

فرهاد کریمی، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه امروز از دانش‌آموزان پژوهشگر و فناور تقدیر و تجلیل می شود گفت: برای دومین سال در حوزه داستان نویسی و کتابخوانی از دانش آموزان دوره ابتدایی نیز تجلیل می کنیم.

وی افزود: در مهارت و سواد خواندن نیاز به توجه جدی داریم، امیدواریم مسئولان به فکر ارتقای سواد خواندن باشند. از ۴۰۰ اثر داستان نویسی در دوره ابتدایی پنج اثر انتخاب و در کتابچه‌هایی نیز چاپ شده است. در دوره متوسطه نیز پژوهش‌ها و پژوهشگری مورد ارزیابی قرار گرفت.

شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت اسکان نیوز، تاریخ انتشار: 23آذر1398 ، کدخبر: 24486: eskannews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
0
0
سوالی که برای من واقعا اینجا مطرح شده اینه که چرا کنکور انقد مهمه و چرا برداشتن کنکور شده داستان؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین