پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۴۶۳
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۱
دروغ پردازی ها و شایعه پراکنی های گسترده شبکه بی بی سی در خصوص ایران از زمان آغاز فعالیت این شبکه در کشورمان تا همین چند سال پیش و همینطور اقدامات ضدانقلابی گسترده این شبکه در سالیان اخیر از جمله در زمان فتنه سال 88، باعث شده تا این رسانه سلطنتی انگلیس در میان مردم ایران کوچکترین جایگاهی نداشته باشد.

شعار سال: علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته در پاسخ به سوالی در مورد بازگشایی شبکه بی بی سی world گفته که"هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است".

وزیر ارشاد همچنین با تاکید بر اینکه به هیچ وجه مجوز فعالیت به شبکه بی بی سی فارسی نخواهیم داد، گفته است که "درخواست بی بی سی ورد قابل بررسی و مطالعه است و امکان آن وجود دارد چرا که نوع برخوردشان اصولا با ایران متفاوت است و نوع کارشان با بی بی سی فارسی کاملا فرق می‌کند".

دروغ پردازی ها و شایعه پراکنی های گسترده شبکه بی بی سی در خصوص ایران از زمان آغاز فعالیت این شبکه در کشورمان تا همین چند سال پیش و همینطور اقدامات ضدانقلابی گسترده این شبکه در سالیان اخیر از جمله در زمان فتنه سال 88، باعث شده تا این رسانه سلطنتی انگلیس در میان مردم ایران کوچکترین جایگاهی نداشته باشد.

در ادامه این گزارش اظهارنظرهای رئیس و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص صحبت های اخیر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را می خوانیم.

مردم ایران در برابر بی بی سی احساس ناامنی می کنند/ مجلس موضوع فعالیت بی بی سی در ایران را رصد می کند

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این زمینه اظهار کرد: آنچه مسلم است این است که اینگونه خبرگزاری ها تا کنون نتوانسته اند خدمتی به مردم ما داشته باشند و همواره برای نظام و مردم ما مشکل آفرینی کرده اند.

وی با بیان اینکه بی بی سی از ابتدا در کشور ما به عنوان یک خبرگزاری مسئله دار شناخته شده، عنوان کرد: مردم ایران نسبت به مجموعه بی بی سی نه تنها خاطره خوبی ندارند بلکه در مقابل آن احساس ناامنی می کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دهم در پایان با اشاره به صحیت های اخیر علی جنتی گفت: مجلس قطعا این موضوع را رصد می کند و ما وظیفه خودمان می دانیم که در برابر تخلفات، فضاسازی ها و گمانه زنی ها در این قبیل موضوعات، اقدامات لازم را انجام دهیم.

فعالیت بی بی سی در ایران به آسانی شدنی نیست/ اساس شبکه بی بی سی خرابکاری و استحاله نظام است

حجت الاسلام احد آزادی خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به صحبت اخیر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم که در مورد بازگشایی شبکه بی بی سی در ایران گفته بود "هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است" اظهار کرد: اینکه آیا این موضوع در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس قرار خواهد گرفت یا خیر باید در خود کمیسیون در این مورد تصمیم گیری شود اما نظر شخصی من این است که این قبیل اقدامات نیاز به مراقبت بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه دولت سیستم اجرایی و مجلس سیستم نظارتی کشور محسوب می شوند عنوان کرد: اجرا نیاز به ناظر دارد و مجری می تواند کارهایی را انجام دهد که در موقع نظارت بتواند پاسخگو باشد؛ اگر کاری در حوزه اجرا انجام بشود اما در حوزه نظارت، با پاسخگویی مناسبی همراه نباشد، آن کار "صحیح" نخواهد بود.

حجت الاسلام آزادی خواه با بیان اینکه با در نظر گرفتن شرایط و موانع و محدودیت های موجود، فعالیت بی بی سی در ایران به آسانی شدنی نیست تاکید کرد: اگر هدف ما انتقال اخبار و اطلاع رسانی برای مردم و توسعه آموزه های اسلام و انقلاب باشد، هرگز امکان فعالیت بی بی سی در ایران وجود نخواهد داشت چون اساس شبکه بی بی سی ترویج آموزه های ضدانقلابی و ضد اسلامی و همچنین خرابکاری و استحاله نظام است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر گروه یا گروهکی هدفشان ترویج بی بند و باری و سست کردن پایه های نظام باشد، شبکه بی بی سی فرصت خوبی است تا آنها را به اهدافشان برساند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 25 مرداد 95 ، کد مطلب: 209903:www.mizanonline.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین