پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۴۹۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۴
هیلاری کلینتون در مصاحبه با شبکه سی ان ان با اشاره به اینکه اگه سندرز نامزد دموکرات‌ها شود قطعا از وی حمایت می‌کند تاکید کرد که جو بایدن مسیر او را در انتخابات 2016 در پیش گرفته است.

شعار سال:هیلاری کلینتون در مصاحبه با شبکه سی ان ان با اشاره به اینکه اگه سندرز نامزد دموکرات‌ها شود قطعا از وی حمایت می‌کند تاکید کرد که جو بایدن مسیر او را در انتخابات 2016 در پیش گرفته است.

 هیلاری کلینتون نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 در آمریکا در تازه‌ترین مصاحبه خود با «فرید زکریا» مجری شبکه سی ان ان تاکید کرد که جو بایدن همان مسیری را می‌رود که من در دوره قبلی رفتم.

وی در مصاحبه با سی ان ان گفت: «چیزی که پیروزیهای بایدن در سه شنبه بزرگ نشان داد ایجاد نوعی ائتلاف است که من در سال 2016 درست کرده بودم.»

کلینتون افزود: «این یک ائتلاف گسترده است. بیشتر کارهایی که برای سه شنبه بزرگ نیاز بود را من انجام دادم و این روند تا آخر ادامه داشت. جوبایدن هم دقیقا همان کار را می‌کند، جمع کردن ائتلافی پر انرژی از رای دهندگان.»

براساس گزارش سی ان ان، بایدن که کمی از رقبا عقب افتاده بود در انتخابات سه شنبه بزرگ که هفته گذشته انجام شد همه را شگفت زده کرد و از «برنی سندرز» پیش افتاد. هیلاری کلینتون نیز در اولین سه شنبه بزرگ در ژوئن 2016 همین روند را مقابل سندرز تکرار کرده بود.

هیلاری کلینتون که در نهایت رقابت را به «دونالد ترامپ» واگذار کرد در ادامه مصاحبه خود گفت: «اگر سندرز نامزد دموکراتها شود من قطعا از وی حمایت می‌کنم هرچند که مطمئن نیستم سندرز چنین درخواستی از من داشته باشد. با این حال وی گفت که جو بایدن احتمالا نامزد موثرتری برای دموکراتها خواهد بود.»

وی اضافه کرد، همانطور که قبلا نیز گفته‌ام، فکر نمیکنم که سندرز قویترین نامزد دموکراتها در مقابل دونالد ترامپ باشد.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی مشرق،تاریخ انتشار:4بهمن 1398،کد خبر:1034792،www.mashreghnews.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
0
با این حسابی که کلینتون گفته پش بایدن هم ببر نیست و می بازه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین