پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۹۳۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ارتباط مواد غذایی حاوی گوشت با ویروس کرونا گفت: یکی از نکات خیلی مهم این است که روی گوشت خام انوع باکتری، ویروس و مواد مختلف می‌توانند وجود داشته باشند.

شعار سال:یک متخصص تغذیه گفت: به علت بروز ویروس کرونا چگونگی تهیه و پخت گوشت مهم است.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ارتباط مواد غذایی حاوی گوشت با ویروس کرونا گفت: یکی از نکات خیلی مهم این است که روی گوشت خام انوع باکتری، ویروس و مواد مختلف می‌توانند وجود داشته باشند.

او افزود: توصیه ما این است که در هر زمانی گوشت به صورت کاملا پخته مصرف شود؛ چرا که به این صورت انتقال ویروس ها، باکتری‌ها و مواد مختلف روی گوشت به بدن خیلی کمتر می‌شود و احتمال انتقال بسیاری از بیماری‌ها از دام به انسان کمتر خواهد شد.

جوزدانی تصریح کرد: وقتی گوشت را خام را تهیه می‌کنیم باید حتما دستانمان را قبل و بعد از برش دادن آن بشوییم و به یاد داشته باشیم که برای انجام این کار باید از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: قبل و بعد از برش گوش افراد باید حتما دستان خود را با آب و صابون بشویند و از تماس با بینی، دهان، چشم و ... خودداری کنند.

جوزدانی افزود: در ویروس‌های قبلی مانند مرس و سارس مشخص شده بود که این ویروس‌ها می‌توانند در بدن برخی افراد زندگی کنند و مشکل ساز شوند.

او گفت: تاکنون هیچ نظریه‌ای مبنی بر انتقال ویروس از حیوانات یا دام به انسان ثبت نشده است، اما به منظور پیشگیری، رعایت اصول بهداشتی در استفاده از مواد گوشتی توصیه می‌شود.

چرا باید در روزهای کرونایی از مصرف غذاهای کبابی و بخارپز پرهیز کرد؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به نحوه مصرف گوشت اظهار کرد: به علت بروز ویروس کرونا نوع و چگونگی پختن گوشت بسیار مهم است که حتی طبق تحقیقات اگر گوشت در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه بپزد تمام ویروس گوشت به صورت کامل از بین خواهد رفت.

او ادامه داد: به هیچ عنوان گوشت خام را در یخچال کنار مواد غذایی پخته شده قرار ندهیم و حتما بعد از برش دادن آن را بسته بندی کرده و در داخل فریز بگذاریم تا از انتقال ویروس کرونا کم کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به چگونگی از بین رفتن ویروس کرونا اظهار کرد: اگر گوشت را در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزیم طبق تحقیقات انجام شده حدود ۵۱.۵ درصد ویروس از بین خواهد رفت؛ بنابراین گوشت‌هایی که با قطعات بزرگ مانند گوشت کوبیده، جوجه کباب، سوخاری‌ها و ... کباب می‌شوند احتمال دارد وسط گوشت کاملا صورتی باقی بماند و پخته نشود پس باید در این دوران از مصرف غذا‌های کبابی و بخارپز پرهیز کرد.

جوزدانی گفت: مواد غذایی که به صورت آماده مانند نان از بیرون خریداری می‌شوند بهتر است که آنرا حتما گرم کنید و اگر می‌خواهید آن‌ها خشک نشوند داخل کیسه فریزر گذاشته و بعد آنرا گرم کنید.

چرا باید در روزهای کرونایی از مصرف غذاهای کبابی و بخارپز پرهیز کرد؟

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان،تاریخ انتشار:17فروردین1399،کد خبر:7303555،www.yjc.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
0
0
چقدر خوبه که میتونیم از این رازهای سلامتی در کرونا بهره مند بشیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین