پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۱۹۶۱
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵
دولت ۴ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات از اسفند ۹۸ تا فروردین امسال به خودروسازان پرداخت کرد.
شعار سال: دولت از اسفند ۹۸ تا ۶ فروردین امسال ۴ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از تسهیلات ۵ هزار میلیارد تومانی مصوب شده برای خودروسازان را به ایران خودرو و سایپا پرداخت کرد.

طبق مصوبه دولت مقرر شد که به هرکدام از شرکت‌های ایران خودرو و سایپا ۲۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت شود که بر این اساس، از اسفند ۹۸ تا ۶ فروردین امسال ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ایران خودرو و هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان به سایپا پرداخت شده است.

موضوع پرداخت تسهیلات ۵ هزار میلیارد تومانی به خودروسازان و انتشار اوراق مالی به میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای ایران خودرو و ۸۰۰ میلیارد تومان برای سایپا در هزار و دویست و هشتاد و پنجمین جلسه شورای پول و اعتبار در ۳ دی ۹۸ مصوب و در ۱۱ دی ماه ۹۸ به سیستم بانکی ابلاغ شده بود.

با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت گسترش نیوز ، تاریخ انتشار: 3 اردیبهشت 1399 ، کدخبر: 95056 ، www.gostaresh.news

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین