پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۳۷۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۱
نتایج یک پروژه تحقیقاتی با عنوان پروژه «ATHAR» که به بررسی فروش غیرقانونی آثار باستانی در دنیا مجازی می‌پردازد، نشان می‌دهد آمار فروش آثار باستانی غارت‌شده در خاورمیانه و آمریکایی شمالی در گروه‌های فیسبوک در ماه‌های اخیر که بسیاری از کشور‌ها در قرنطینه به سر می‌بردند، افزایش یافته است.
شعارسال:خریدوفروش غیرقانونی آثار باستانی به صورت آنلاین در دوران بحران ویروس کرونا افزایش یافته است.
 
نتایج یک پروژه تحقیقاتی با عنوان پروژه «ATHAR» که به بررسی فروش غیرقانونی آثار باستانی در دنیا مجازی می‌پردازد، نشان می‌دهد آمار فروش آثار باستانی غارت‌شده در خاورمیانه و آمریکایی شمالی در گروه‌های فیسبوک در ماه‌های اخیر که بسیاری از کشورها در قرنطینه به سر می‌بردند، افزایش یافته است.
 
برای مثال هفته گذشته،‌ سارقان آثاری را از مسجدی در نزدیکی «عرائش» شهری واقع در مراکش ربودند، حالا تصاویر این آثار در گروه‌های قاچاق و فروش غیرقانونی آثار باستانی فیسبوک به اشتراک گذاشته شده است.
 
به گفته «کیتی پائول» یکی از سرپرستان این پروژه تحقیقاتی،‌ محققان شاهد افزایش پست‌ها و تصاویر به اشتراک‌گذاشته شده از آثار غارت‌شده در چند ماه اخیر بوده‌اند.
 
پائول، آسیب‌پذیر بودن موزه‌ها و محوطه‌های باستان‌شناسی در دوران بحران را یکی از عوامل این رویداد عنوان می‌کند.
 
این تیم تحقیقاتی کوچک، بیش از ۱۲۰ گروه فیسبوک را که هرکدام شامل اعضای کم تا ۳۰۰ هزار نفر می‌شدند را مورد بررسی قرار داده است.
 
یازده گروه از این ۱۲۰ گروه بین ۱۰۰ الی ۳۰۰ هزار عضو و ۳۶ گروه نیز ۲۰ الی ۸۲ هزار نفر عضو داشتند.
 
به گفته «پائول»‌، در بزرگ‌ترین این گروه‌ها که شامل ۳۰۰ هزار عضو می‌شود، روزانه حدود ۱۷۵ پست به اشتراک گذاشته می‌شود که اغلب آن‌ها به معرفی بهترین موقعیت‌های مکانی برای حفاری اختصاص دارند.
 
معمول‌ترین آثار این گروه‌ها، شامل اشیا سرامیکی و سکه‌های باستانی می‌شود.
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازسایت خبری اسکان نیوز ،تاریخ انتشار:  13 اردیبهشت   1399،کدخبر: 27210 ،www.eskannews.com
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
0
0
پلیس فتا پس چی کاره است به این حوزه هم ورود کنید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین