پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۴۹۹۳
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۰
مدیر کل امور مجلس وزارت ورزش و جوانان گفت: هفته جاری کمیسیون فرهنگی در مورد بررسی فهرست قوانین و احکام نامعتبر ورزش در صحن علنی گزارش می‌دهد.
شعار سال: داوود عزیزی در خصوص گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد بررسی‌های انجام شده در فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه ورزش در صحن علنی مجلس گفت: این گزارش حاصل خرد جمعی کارشناسان خبره وزارت ورزش و جوانان، مرکز پژوهش ها، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی است و احکام نا معتبر حوزه ورزش در طول یک صد سال گذشته را تنقیح کرده است.

وی ادامه داد: همچنین گزارش نهایی کمیسیون فرهنگی در مورد تحقیق و تفحص از منابع و مصارف نظام مدیریتی شرکت‌های فرهنگی ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان (باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس) در ۱۰ سال گذشته در اجرای ماده ۲۱۲ آیین نامه در صحن علنی قرائت می‌شود.

مدیر کل امور مجلس خاطرنشان کرد: گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد درآمدزایی و خصوصی سازی باشگاه‌های ورزشی نیز در اجرای ماده ۴۰ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی است که قرار در صحن علنی تبیین شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 20 اردیبهشت 1399 ، کدخبر: 13990220000788 ، www.farsnews.com‏

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین