پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۸۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۹
بخشدار مرکزی تبریز با ارایه ی آمار عملکرد بخشداری مرکزی تبریز، از رشد ۳۰۰ درصدی اعتبارات هزینه شده در روستاهای بخش مرکزی تبریز در شش ماهه اول سال ۹۵ نسبت به دوازده ماهه ی سال ۹۴ خبر داد.
شعارسال: رحیم قاسم زاده، ضمن گرامیداشت یاد شهیدان دولت، عملکرد بخشداری تبریز در دولت تدبیر و امید را تشریح کرد. وی با اشاره به پیگیری اصلاحات مدیریتی و ساختاری در بخشداری تبریز و دهیاری های تابعه در دولت تدبیر و امید از افزایش شفافیت های مالی در اجرای پروژه های عمرانی، تسهیل و تسریع فرآیندهای تصمیم گیری و اجرایی، نظارت مستمر بر عملکرد دهیاری ها و ادارات مربوطه خبر داد.

بخشدار تبریز، مطالعه و بازنگری طرح هادی روستایی در ۲۱ روستای بخش مرکزی، شفافیت مالی و تقویت توان اجرایی شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی، تسهیل و تدوین فرآیند صدور پروانه های ساختمانی، اصلاح ساختار مالی دهیاری های بخش مرکزی تبریز، اصلاح فرآیند واگذاری و نظارت بر پروژه های عمرانی، اصلاح فرآیند بررسی مصوبات شوراهای اسلامی روستایی، نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده های روستایی، پیگیری اتمام پروژه های نیمه تمام ادارات در بخش مرکزی، ممیزی املاک اراضی روستایی با مشارکت دانشگاه تبریز، پیگیری و بازسازی مدارس و خانه های بهداشت بخش مرکزی را از جمله اقدامات ساختاری و مدیریتی بخشداری مرکزی تبریز در دولت یازدهم معرفی کرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تبریزمن، تاریخ انتشار: یکشنبه 14 شهریور 1395، کد خبر: 109792، www.tabrizeman.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۴
0
0
خوب که چی؟ اگه 20 درصد افزایش پیدا می کرد با 13 درصد چه فرقی کرده است. در یک دولت یک بخش و در دولت دیگر ممکن است بخش دیگر، مورد توجه قرار گرفته باشد. آیا این گونه امار دادن و گزارش عملکرد را در بوق کردن، درست است؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین