ایرج شیارکار افزود : پیش بینی می شود فندق کاران آستارایی امسال ۴۰۰ تن فندق برداشت کنند.
وی گفت : ۱۴۰ فندق کار آستارایی با برداشت این مقدار محصول دست کم ۶ میلیارد درآمد کسب خواهند کرد.
باغ های فندق آستار در مناطق کوهستانی حیران ، چملر، ونه بین ، مشند ، آق مسجد و دگیرمانکشی قرار دارد.
فندق به دلیل داشتن چربی ، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ای، مواد معدنی ، فیبرهای رژیمی و آنتی اکسیدان برای پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان مفید است.
۹۰ درصد فندق ایران در گیلان تولید می شود.
رودسر ، املش ، تالش و آستارا قطب تولید محصول در ایران و گیلان است.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی احرار گیل، تاریخ انتشار 21 شهریور 95 ، کد مطلب: 127351:www.ahrargil.com