
ج. اطلاع واثق داریم که بسیاری از تدابیر شما وتو شده است أما در حال حاضر اختیارات ویژهای هرچند دیر به شما داده شده است؛ لذا موارد ذیل جهت تاب آوری حوزه سلامت به استحضار میرسد و امید آن داریم مثمر ثمر واقع گردد.
قبل از ورود به مبحث اعلام آمادگی میکنیم جهت کمک داوطلبانه در هر ردهای که امر بفرمایید:
۱. در وزارت بهداشت دفتر اعزام نیروی داوطلب کادر پزشکی مانند دوران دفاع راه اندازی شود و اعلام فراخوان نیروهای داوطلب تخصصی برای کاهش بارخستگی و فشار نیروهای تخصصی پزشکان و پرستاران شود.
۲. ستاد کل نیروهای مسلح جهت تاسیس و تجهیز و راه اندازی بیمارستانهای صحرایی برای بستری و نقاهتخانه در اسرع وقت حسب اعلام استانداران و تایید وزارت بهداشت اقدام نماید.
۳. کلیه بازنشستگان کادر درمان در ابتدا بصورت داوطلب دعوت به همکاری شوند و در ادامه در صورت کمبود پرسنل تخصصی، ملزم به بازگشت به محیط کار شوند.
۴. برنامه ریزی و اقدام فوری برای چرخش نیروهای ثابت و داوطلب برای تمدید قوا
۵. بسیج کلیه امکانات جمعیت هلال احمرجمهوری اسلامی ایران به منظور آموزش، مراقبت، مدیریت بیماری و اقدامات امدادی در چارچوب وظایف امداد رسانی خود با محوریت وتعیین ضرورتهای اعلامی از سوی وزارت بهداشت
۶. اهتمام جدی به پیاده سازی اسناد بالادستی، برنامه ششم توسعه، سیاستهای ابلاغی سلامت و سند چشم انداز در تقویت و توسعه خدمات پیشگیری، ساماندهی خدمات پیش بیمارستانی، تقویت وکارآمدتر نمودن هر چه سریعتر نظام شبکههای بهداشتی درمانی باپیاده سازی هرچه سریعتر برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع برای متناسب سازی و کنترل تقاضا و بار مراجعات غیر ضرور به مراکز تخصصی و بیمارستانی
۷. برنامه ریزی عملیاتی فوری برای بهره گیری از ظرفیت حداکثری واحدهای ارائه خدمات بیمارستانی بخش خصوصی بعنوان یک ضرورت استراتژیک شرایط بحران
۸. تقویت فوری هماهنگیهای بین بخشی در استفاده از ظرفیتهای بالقوه آن در توزیع فشارهای ناشی از بار مراجعات
۹. کمک مالیاتی به مؤسسات بخش خصوصی که بیمارکووید ١٩ بستری نموده اند (برای بخشودگی یا تخفیفهای اثر گذار، شاخصهای عملکردی شفاف و قابل اندازه گیری تعریف شود.)
۱۰. طرح ترافیک بمدت دو هفته لغو گردد و تمدید یا لغو آن با تصویب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا انجام پذیرد.
۱۱. ایجاد محدودیتهای درون و بین شهری و بین استانی حداقل به مدت دوهفته تا از سرعت چرخه انتقال ویروس و بیماری کاسته شده و قابل مدیریت گردد.
نامه فرماندهان بهداری دوران دفاع مقدس به وزیر بهداشت: ۱۶ پیشنهاد برای مقابله با کرونا
۱۲. اقدام منسجم علمی برای ضدعفونی مرتب کانونهای تجمعی در سطح اماکن عمومی
۱۳. ایجاد محدویتهای قاطع برای کانونهای تجمعی عروسی، عزا، مساجد، هیات مذهبی، جشنها، مراسم اداری وکاری به هر شکل ممکن
۱۴. تشکیل کمیتهها محلی و مساجد برای جذب، هدایت وکمکهای مردم، تشکلها وخیرین به حوزههای نیازمند که توسط مسئولین ذیربط تعیین میگردد
۱۵. ساماندهی خدمات آزمایشگاهی برای سرعت بخشیدن به خدمات تشخیصی وبهره گیری از تمام ظرفیتهای دولتی و غیر دولتی
۱۶. کنترل ومحدودیت جدی تردد برای ایام تعطیلات آخر هفتهها
اینجانبان ضمن اعلام آمادگی برای کمک فکری واجرائی، رجاء واثق داریم، با تدبیر وسازماندهی دقیق واتکاء به خداوند منان و پشتوانه مردم و دولت محترم با موفقیت شرایط پیش رو را به نحو شایسته مدیریت مینمایید. یقینا در صورت کم توجهی خسارات اجتماعی واقتصادی وحتی سیاسی میتواند شرایط غیر قابل کنترل وآسیب پذیر را برای کشور ایجاد نماید.
برادر گرامی؛ فرمانده محترم!
آماده پاتک سنگین شما برای پیروزی بر کرونا با رمز "یا شافی" هستیم.
مدیران اداوار سازمان بیمه سلامت وجمعی از فرماندهان بهداری دوران دفاع مقدس
دکتر احمد خالق نژاد
دکتر محمدرضا واعظ مهدوی
دکتر سید ابوالقاسم موسوی
دکتر صادق رجایی
مهندس سید عبدالله عمادی
دکتر محمد جواد کبیر
دکتر مسعود خاتمی
دکتر مرتضی خاتمی
دکتر مهدی تدین
دکتر اعتمادی
دکتر روح الله جباری