پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۷۵۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
تحقیقات جدید یک انجمن پزشکی آمریکایی نشان می دهد که کاردیومیوپاتی یا همان سندرم قلب شکسته که یک بیماری موقت قلبی است که اغلب توسط اوضاع استرس‌زا و احساسات شدید بروز می‌کند؛ در دوران همه‌گیری ویروس کرونا افزایش یافته است.
شعار سال: تحقیقات مجله انجمن پزشکی آمریکا توسط گروهی از محققان کلینیک کلیولند بر روی هزار و ۹۱۴ بیمار و در یک بازه زمانی دو ماهه انجام شده است که این افراد در فاصله زمانی بین ماه مارس تا آوریل (اسفند ۹۸ تا فروردین ۹۹) در دو بیمارستان اوهایو بستری بودند و نشانه‌های انسداد شدید عروق قلب را بروز دادند.

این تحقیقات نشان داد که کاردیومیوپاتی استرس یا سندرم تاکاتسوبو که عنوان دیگر سندرم قلب شکسته هستند افزایش قابل توجهی به میزان ۷.۸ درصد در دوران نخستین اوج همه گیری کرونا داشته اند. این افزایش قبل از دوران همه گیری افزایشی بین ۱.۵ تا ۱.۸ درصد داشت.

یافته‌های این محققان نشان می‌دهد که فشار‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از ویروس کرونا با افزایش نشانگان قلب شکسته ارتباط دارد.

نخستین بار دانشمندان ژاپنی در سال ۱۹۹۰ میلادی سندرم تاکاتسوبو را شناسایی کردند، ولی دلایل آن به طور کامل مشخص نبود.

پزشکان معتقدند واکنش فرد به یک رویداد استرس زای غیرمنتظره می‌تواند باعث آزاد شدن هورمون‌های استرس شده که به طور موقت توانایی قلب برای پمپاژ کردن را کاهش می‌دهد و این امر باعث می‌شود که قلب نتواند به صورت موثر عمل کرده و دچار بی نظمی می‌شود.

تهیه کنندگان این تحقیق تاکید دارند که ارتباط بین کاردیومیوپاتی و افزایش سطح استرس و اضطراب ثابت شده است و فشار روانی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از همه گیری بدون دخالت مستقیم ابتلا به ویروس یا تبعات آن احتمالا عوامی هستند که باعث افزایش موارد کاردیومیوپاتی استرس می‌شود.

این نتایج با آزمایشات منفی کووید -۱۹ در همه بیماران مبتلا به کاردیومیوپاتی استرس در گروه بیماران هدف این تحقیق تایید شد.

البته محققان مربوطه بر محدود بودن دامنه تحقیقات خود با توجه به این مطالعه روی بیمارانی از اوهایوی شمالی انجام شده است تاکید کرده اند. آن‌ها می‌گویند نتایج مربوطه را باید با احتیاط بیشتری در رابطه با دیگر کشور‌ها یا ایالت‌های آمریکا تفسیر کرد و به تحقیقات بیشتری درباره ارتباط بین کووید-۱۹ با موارد استرس ناشی از کاردیومیوپاتی نیاز هست.

تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در گزارش می‌گذشته به سازمان ملل نوشت: تاثیر همه پرسی بر سلامات روانی مردم بشدت نگران کننده است. انزوای اجتماعی، ترس از سرایت بیماری، از دست دادن اعضای خانواده استرس با استرس ناشی از بیکاری و از دست دادن درامد همراه است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اعتماد آنلاین، تاریخ انتشار:۲۳ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: etemadonline.com_۴۱۸۶۴۲
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Poland
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
0
0
دیگه همین کم داشتیم که با کرونا قلبمون بشکنه.با این تفاسیر الان همه مردم جهان دل شکسته هستند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین