پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۷۷۹۷
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵
رئیس سازمان بهداشت جهانی: در حال حاضر چهار سناریوی اصلی در گسترش ویروس کرونا در مناطق مختلف جهان وجود دارد.
شعار سال : تدروس ادهانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت: همه کشور‌ها در معرض خطر هستند، اما همه آن‌ها به یک میزان تحت تأثیر کرونا قرار نگرفته اند. اولین سناریو در کشور‌هایی اجرا شد که به آن‌ها هشدار داده شد و از شیوع آن آگاه بودند. در نتیجه موفق به جلوگیری از شیوع گسترده آن شدند؛ که در میان آن‌ها می‌توان به برخی از کشور‌های جنوب شرقی آسیا، کشور‌های حوزه کارائیب، آفریقا و اقیانوس آرام اشاره کرد.

سناریوی دوم که در بسیاری از کشور‌های اروپایی مشاهده شده است، این بیماری در مقیاس وسیع شیوع پیدا کرد، اما به لطف رهبری قوی و مردمی که به اقدامات جلوگیری کننده در مورد شیوع کرونا پایبند بودند، توانستند آن را کنترل کنند.

سناریوی سوم در کشور‌هایی مشاهده شد که موفق به غلبه بر اولین موج شیوع کرونا شدند، اما پس از آن محدودیت‌ها را کاهش دادند و اکنون مجبور شده اند با موج جدیدی از این بیماری مقابله کنند. با این حال، وی کشوری را که اکنون این سناریو در آن مشاهده می‌شود را معرفی نکرد.

سناریوی چهارم شامل آمریکا، آسیای جنوبی و چندین کشور آفریقایی می‌شود، جایی که مرحله شیوع کرونا به شدت جریان دارد. گبریسوس تأکید کرد که انجام اقدامات مربوط به کنترل یک بیماری هرگز دیر نیست.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اسپوتنیک، تاریخ انتشار:۲۴ تیر ۱۳۹۹، کد خبر: ir.sputniknews.com_۲۰۲۰۰۷۱۴۶۶۹۸۱۸۷
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین