پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۹۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
سازمان برنامه و بودجه کشور با توجه به ضرورت ارتقا جایگاه نهادی آمایش سرزمین در نظام برنامه ریزی کشور به ویژه در استان‌ها پیشنهاد نموده تا اصلاح آیین نامه اجرایی شورای برنامه ریزی توسعه استان و ایجاد «کارگروه آمایش سرزمین، محیط زیست، توسعه متوازن و پایدار» در دستورکار هیئت وزیران قرار بگیرد.
شعار سال: براساس بند (الف) ماده (۳۲) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور «شورای عالی آمایش سرزمین» با هدف استقرار نظام راهبری توسعه سرزمینی تشکیل شده است. این شورا در راستای تحقق هدف مذکور، نیازمند نهادسازی، ارتقا جایگاه در نظام برنامه ریزی و نیز برخورداری از دو بازوی منطقه‌ای (در منطقه بندی سرزمینی مصوب شورای عالی آمایش سرزمین) و استانی است. در سطح منطقه‌ای این هدف از طریق «شورا‌های هماهنگی توسعه منطقه ای» که به پیشبرد هماهنگ و هم افزا فرآیند‌های توسعه منطقه‌ای اهتمام می‌ورزند و در سطح استان نیز در قالب یکی از کارگروه‌های ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان پیگیری خواهد شد.

با این وجود بر اساس آیین نامه اجرایی شورای برنامه ریزی و توسعه استان «کارگروه آمایش سرزمین، محیط زیست و توسعه پایدار» در کارگروه امور زیربنایی، ادغام و کارگروه جدیدی با عنوان «کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست» به ریاست استاندار و دبیری مدیرکل راه شهرسازی استان تشکیل شده است.

این در حالی است که براساس ماهیت فرابخشی و بالادستی آمایش سرزمین و شرح وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، همانند گذشته بایستی مسئولیت این موضوع با رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوده و اختلاط این موضوع با سایر مباحث بخشی و جزیی اجرایی، موجب انحراف آمایش سرزمین و به حاشیه راندن آن می‌شود.
از این رو سازمان برنامه و بودجه کشور با توجه به ضرورت ارتقا جایگاه نهادی آمایش سرزمین در نظام برنامه ریزی کشور، به ویژه در استان ها، پیشنهادی درخصوص اصلاح آیین نامه اجرایی شورای برنامه ریزی و توسعه استان و ایجاد «کارگروه آمایش سرزمین، محیط زیست، توسعه متوازن و پایدار» و انتزاع آن از کارگروه فعلی (کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست) را به کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت ارسال کرده است.

لازم به ذکر است که در طی دو سال اخیر با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر دبیرخانه شورای عالی آمایش سرزمین و طرح ریزی یک فرآیند مشارکتی در سطوح استانی و ملی، اسناد آمایش استان‌های کشور از درون مطالعات برنامه آمایش استان‌ها استخراج و پس از سه گام بررسی (درون استانی اعم از نخبگان، دستگاه‌ها و شورا‌های برنامه ریزی و توسعه استان، سطح سازمانی در میان اموربخشی و فرابخشی سازمان و سطح ملی در ۲۲ دستگاه ستادی عضو کمیسیون تخصصی شورای عالی آمایش سرزمین) به مرحله تصویب نهایی در شورای عالی آمایش سرزمین رسیده است که پس از آن می‌بایست سازوکار تحقق پذیری و نظارت بر اجرای آن مدنظر قرار گیرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری اقتصادآنلاین، تاریخ انتشار: 29 تیر 1399، کد خبر: 453556،  www.eghtesadonline.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
India
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
0
0
آمایش سرزمین بحث مهمی در توسعه شهری و روستایی است که باید به شدت مورد توجه قرار بگیره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین