پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۸۹۸
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۲
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان با تاکید بر نقش عدالت جنسیتی در تحکیم بنیان خانواده گفت: باید مسئولیت‌های مختلف براساس ظرفیت‌های زن و مرد بر عهده آنها گذاشته شود.

شعار سال: فرشته روح افزا به نقش عدالت جنسیتی در تحکیم بنیان خانواده اشاره کرد و گفت: عدالت جنسیتی در تحکیم بنیان خانواده؛ استحکام ساختار خانواده ها و در نهایت انسجام جامعه نقش بسیار مهمی دارد.

معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان اضافه کرد: در حال حاضر آنچه به عنوان عدالت اجتماعی در جامعه مطرح است عین بی عدالتی است که تحت عنوان عدالت عنوان می شود.

وی با اشاره اینکه معنی عدالت جنسیتی کاملا مشخص است، تصریح کرد: براساس عدالت جنسیتی هر جنسی باید سرجای مخصوص خودش قرار بگیرد و مسئولیت های مختلف براساس ظرفیت های زن و مرد بر عهده آنها گذاشته شود.

روح افزا اظهار کرد: نباید مسئولیت هایی که بر عهده مرد است بر دوش زنان گذاشته شود و همین طور بالعکس آن انجام شود.

وی اعلام کرد: بر اساس عدالت جنسیتی بایستی مسئولیت‌های متفاوتی برای زنان و مردان تعریف شود، مثلاً تأمین مخارج خانواده صریحاً بر عهده مرد است؛ بنابراین باید در مدیریت اجتماعی متناسب با این تکالیف، برنامه‌ریزی صحیحی داشته باشیم.

روح افزا ادامه داد: تمام مسئولیت ها در خانواده نباید بر دوش یک نفر باشد و مرد و زن بایستی به طور مساوی از این امر منتفع شوند. زیرا زمانی که در خانواده آرامش برقرار شود انعکاس آن آرامش در جامعه نیز متجلی خواهد شد.

وی با اشاره اینکه تحقق عدالت جنسیتی در جامعه به موارد مهمی بستگی دارد، افزود: در این راستا باید قوانین کشور بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه زنان و خانواده نوشته شود، قوانینی که در آنها خلاء وجود دارد به وسیله قوانین دیگر در صورتی که در آنها مشکلی ایجاد نکند، گنجانده شود، همچنین یک سری قوانین بنا به زمان دیگر کاربردی ندارد که باید قوانین جدید و به روز جایگزین آنها شود.

روح افزا اظهار کرد: مثلا قوانینی مثل قانون تنظیم خانواده که بنا به نرخ رشد جمعیت در سال ۷۲ به تصویب رسید، در حال حاضر با کمبود زاد و ولد منافات دارد که باید این قانون حذف و بر این اساس بودجه آن برای قوانین دیگر که به نفع خانواده ها و جامعه است، هزینه شود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی برنامه ها از جمله برنامه جامع در رابطه با بحث زنان و خانواده پس از گذشت چهار سال تا امروز در مجلس اجرایی نشده است، گفت: باید مشکلاتی از این دست رفع شود. همچنین خلاءهای قانونی در کشور که تاکنون به مرحله اجرا نرسیده، به درستی اجرا شود و تنها در قالب شعار باقی نماند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري مهر، تاریخ انتشار: 23 شهریور 1395، کد مطلب: 3767750:www. mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین