پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۵۳۷
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
وزیر جهاد کشاورزی گفت: با احتساب پرداخت سه هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران ظرف امروز و فردا، مجموع پرداختی برای خرید گندم کشاورزان به 10 هزار و 500 میلیارد تومان می‌رسد.
شعار سال:

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی با اشاره به پیگیری‌ و هماهنگی‌های به عمل آمده برای تسریع در پرداخت باقی مطالبات گندمکاران، اظهار داشت: ظرف امروز و فردا، سه هزار میلیارد تومان دیگر از طلب گندمکاران از طریق فروش اوراق مشارکت در بورس کالا تامین و به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: با احتساب پرداخت این سه هزار میلیارد تومان، مجموع پرداختی ها برای خرید گندم کشاورزان به 10 هزار و 500 میلیارد تومان می‌رسد.

وی با اشاره به این که پیگیری‌های ویژه و گسترده توسط سازمان برنامه بودجه، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دارایی و دیگر نهادهای ذی ربط اقتصادی دولت برای پرداخت باقیمانده مطالبات گندمکاران همچنان ادامه دارد، خاطر نشان کرد: حدود چهار هزار میلیارد تومان از باقیمانده مطالبات گندمکاران به زودی تامین و به حساب آنان واریز می‌شود،

وزیر جهاد کشاورزی میزان تولید گندم در سال جاری را 14 میلیون تن اعلام کرد و افزود: تاکنون حدود 11 میلیون و 500 هزارتن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.

حجتی، کل خرید گندم کشاورزان در سال زراعی گذشته را حدود 8.1 میلیون تن عنوان و تصریح کرد: خرید گندم کشاورزان در سال جاری در مقایسه با پارسال 42 درصد (حدود 3.4 میلیون تن) افزایش یافته است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش سطح زیر کشت گندم در سال زراعی جاری، اقدامات فنی،تامین و تجهیز به هنگام نهاده‌های با کیفیت (از جمله بذور،کود و مبارزه به موقع با آفات،توسعه مکانیزاسیون) و همچنین حمایت‌های دولت در اعلام منصفانه قیمت‌های خرید تضمینی گندم و همچنین همت و تلاش کشاورزان را از عوامل مهم در افزایش تولید گندم کشور عنوان کرد.



با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 27 شهریور 1395، کد مطلب:13950627001091 :www. farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین