پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۱۲۹۵
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۶
در میان همه اصلاحات قانون انتخابات به بحث رجل سیاسی توجه شده و کمتر رجل مذهبی را مورد توجه قرار داده اند. آیا رئیس جمهوری باید رجل سیاسی باشد؟
شعار سال: محمد مهاجری، فعال رسانه‌ای اصولگرا نوشت: اصل صد و پانزدهم قانون اساسی می‌گوید:رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوا، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
تاکنون هرچه حرف و حدیث بوده بر سر "رجل سیاسی" بوده و کمتر به "رجل مذهبی" توجه شده است. اگر هم گاهی در این مورد بحثی به میان آمده فقط به این بسنده شده که کاندیدای ریاست جمهوری، فردی متشرع باشد، نه بیشتر.
خب. اگر رجل مذهبی را چنین تفسیر می‌کنیم چرا باید برای تعریف رجل سیاسی اینقدر به زحمت بیفتیم؟ این اشکالی ندارد که بگوییم مثلا رجل سیاسی باید چندسال وزیر یا استاندار یا فرمانده نظامی یا... باشد، اما چرا در مقام عمل، رجل سیاسی را چهره‌ای جناحی و باندی می‌دانیم؟
اگر فرضا یک کاندیدای ریاست جمهوری عضو باند‌های سیاسی کشور نباشد و از طرفی مثلا در سابقه اش وزارت جهادکشاورزی، نیرو، آموزش و پرورش، نفت، ارشاد و... باشد و هیچ پست سیاسی را اشغال نکرده باشد رجل سیاسی نیست؟
به نظر می‌آید همان تساهلی که در مورد رجل مذهبی اعمال می‌شود، در اینجا هم لازم میاید؛ و مهمتر اینکه شاید بس باشد ۳۰سال واگذاری پست ریاست جمهوری به سیاسیون. چندگاهی هم این پست را از دست باندهاو جناح‌ها بگیریم و به مدیران غیرسیاسی و غیرجناحی بسپاریم. نتیجه هرچه باشد قطعا بدتر از گذشته نخواهد بود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اعتمادآنلاین، تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: ۴۳۳۹۶۹، etemadonline.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین