پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۲۳۵۴
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۸
«شیخ احمد قبلان» مفتی جفری لبنان گفت: انصراف مصطفی ادیب از تشکیل کابینه لبنان در حالی که کشور از نظر اقتصادی و مالی در حال فروپاشی است، فاجعه و انفجار واقعی ابتکار عمل فرانسه است.

شعار سال: «شیخ احمد قبلان» با اشاره به اینکه اصرار و لجاجت بر سر کنار گذاشتن ثقل سیاسی از روند تشکیل دولت به منزله ضربه مهلکی است، افزود: به این ترتیب از رهگذر پایبندی به صلح داخلی و همزیستی مشترک، از همه نیرو‌های ملی و مراجع معنوی می‌خواهیم احساس مسئولیت تاریخی و ملی کنند و قبل از آنکه فرصت از دست برود، راه را بر هرگونه بهره برداری بین المللی برای ایجاد فتنه داخلی ببندند.

قبلان افزود: اکنون زمان نجات لبنان و حفظ آن در برابر فروپاشی است نه زمان بیانیه‌ها و واکنش‌های حاوی کینه و باج خواهی و تفرقه. به این ترتیب از همه می‌خواهیم که فارغ از توطئه‌هایی که علیه منطقه و لبنان چیده می‌شود، میهن پرست و صادق بوده، به کشور و مردم خود وفادار باشند.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری شفقنا، تاریخ انتشار 5      مهر    99، کد خبر:   1019413، www.shafaqna.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین