پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۷۳۶۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۴

برای تشخیص کرونا کدام تست بهتر است؟

این روز‌ها باتوجه به سرعت شیوع کرونا و افزایش تعداد مبتلایان، میزان تقاضا برای انجام تست کرونا را نیز در مراکز درمانی بالا برده است. اما بهتر است پیش از انجام تست درباره انواع تست و میزان دقت آن آگاهی داشته وتست مناسب را انتخاب کنیم.

شعار سال: قابل اعتمادترین تستی که در حال حاضر برای تشخیص کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد، تست PCR است که نتیجه مثبت آن به معنی وجود ویروس است، اما نتیجه منفی آن ممکن است ۴۰ درصد خطا داشته باشد.

به یاد داشته باشید اگر با فرد مبتلا به کرونا تماس داشتید، فردای آن روز اقدام به تست نکنید، زیرا خطای تست روز اول بسیار زیاد است، بنابراین باید به مدت یک هفته صبر کرده و بعد نسبت به انجام تست اقدام کنید، اما در این مدت باید ارتباط خود با دیگران را به حداقل برسانید.

اگر نسبت به ابتلای خود مشکوک هستید، اما علائم شدید ندارید و جز گروه‌های پر خطر محسوب نمی‌شوید، لازم نیست نسبت به انجام تست اقدام کنید، بلکه در خانه بمانید و استراحت کنید.

منظور از گروه‌های پر خطر سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، خانم‌های باردار، افرادی که با سالمندان، بیماران زمینه‌ای و خانم‌های باردار ارتباط مستقیم دارند و افرادی است که در خوابگاه‌ها و پادگان‌ها حضور دارند.

همچنین به یاد داشته باشید برای بیرون آمدن از قرنطینه تست مجدد لازم نیست، کافی است طبق دستورالعمل‌ها رفتار کنید.

یعنی اگر خفیف به بیماری مبتلا شدید، ده روز بعد از شروع علامت، به شرطی که تمام علامت‌ها (به جز حس بویایی و چشایی) بدون دارو از بین رفته باشدو اگر در بیمارستان بستری شدید، دو هفته پس از ترخیص از بیمارستان می‌توانید از قرنطینه خارج شوید.

نام تست سرولوژی و یا آنتی بادی نیز این روزها زیاد به گوش می‌خورد، این تست برای مطالعات جمعیتی مناسب است و تنها مشخص می‌کند که کسی قبلاً کرونا گرفته یا خیر و آنتی بادی در بدن فرد موجود هست یا نه.

این تست تا ۳۰ درصد نیز احتمال خطا دارد و اگر شک دارید که در حال حاضر مبتلا به کرونا هستید یا خیر، این تست به کارتان نمی‌آید.

سی‌تی اسکن ریه نیز برای تشخیص اولیه کرونا و بدون تجویز پزشک خطرناک است و ممکن است تا ۴۵ درصد نیز خطا داشته باشد. این تست، فقط وقتی احتمال درگیری زیاد ریه است، باید انجام شود.

 

شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از تابناک، تاریخ خبر: ۳۰ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۱۰۲۶۹، www.tabnak.ir

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
0
من از چندین دکتر متخصص شنیدم که سواب بینی کمترین احتمال خطا دارد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
0
ممنون از اطلاع رسانی تون شاید یکم هم که شده فرهنگ کرونایی مردم بیشتر بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۱
0
0
از همه بهتر همون تست سواب هست که میتونه در لجظه وجود کرونا رو نشونبده بقیه همه کشکه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
0
0
من احساس میکنم پیگیری صداو سیما و اگاهی بخش اون در زمینه بهداشت فردی در زمینه کرونا کمه و حالت تحاکمی داره
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین