پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۳۰۹۶۷
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
رئیس اتحادیه مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: نامه ای به دانشگاه‌های غیرانتفاعی ارسال کرده که در این نامه آمده است، با توجه به اینکه شماری از پذیرفته شدگان مؤسسات غیرانتفاعی برای ثبت‌نام مراجعه نکرده‌اند و مؤسسات خالی مانده است، دانشگاه‌های غیرانتفاعی از بین کسانی که در کنکور شرکت نکرده‌اند یا شرکت کرده و در جایی قبول نشده‌اند دعوت به ثبت‌نام کند.

شعار سال:

علی آهون منش، تأکید کرد: دانشگاه‌های غیرانتفاعی و غیردولتی نامه ای برای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص خالی ماندن ظرفیت‌های این دانشگاه‌ها ارسال کردند. اطلاعیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی نیز براساس همین نامه وزارت علوم است و مشکلی برای پذیرش وجود ندارد.
وی افزود: البته معاونت آموزشی وزارت علوم، دراین نامه اشاره کرده است که این کار باید با هماهنگی سازمان سنجش آموزش کشور صورت گیرد، بدین روش که اگر فردی مایل به ثبت‌نام بدون کنکور در رشته‌ای بود، دانشگاه مذکور مدارک فرد را اخذ کرده و پس از ثبت‌نام اولیه، مدارک وی را برای نظر و تأیید نهایی به سازمان سنجش آموزش کشور ارسال می‌کنند و نظر نهایی توسط این سازمان اعلام می‌شود.
وی درباره شرایط پذیرش دانشجو نیز گفت: شرایط توسط سازمان سنجش آموزش کشور تعیین می‌شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، تاریخ انتشار 7 مهر 1395، شماره: 6322 :    صفحه :  4

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین